További régiókkal bővül az AppRadio és az iGO primo szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2012. szeptember 29. 10:25

A Pioneer tovább bővítette az iGO navigációs szoftvermotoron futó, NavGate Drive alkalmazásban elérhető régiók számát, és az NNG Kft. a térképadatbázis-bővítésen túl 15 iGO primo applikációban is elérhetővé tette a Pioneer AppRadio kompatibilitását biztosító bővítményt. Így a navigációs alkalmazás a Pioneer AppRadio multimédiás fejegységével közvetlenül is összekapcsolható. Idén először vesz részt az NNG a Párizsi Autószalon kiállításon, ahol a Pioneer AppRadio standjánál mutatja be a látogatóknak a frissített alkalmazásokat.

Az NNG Kft. és a Pioneer új frissítés kiadását jelentette be a funkciókban gazdag NavGate Drive alkalmazáshoz, mely már Dél-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon is elérhető. A frissített Európa kiadás is elérhető, mely tartalmazza az új iOS6 szoftverrel kapcsolatos kiegészítéseket.


A NavGate Drive navigációs megoldás mellett az iPhone felhasználók számára ma már lehetőség nyílik arra is, hogy közvetlenül összekapcsolják iGO primo applikációjukat a Pioneer díjnyertes autórádió fejegységgel, és így kiterjesszék navigációs alkalmazásukat az AppRadio nagyméretű kijelzőjére. A kompatibilitást biztosító bővítményt a felhasználók egyre több iGO primo alkalmazás in-app shop felületén vásárolhatják meg. A funkció elérhető az Izrael Lite, Észak-Amerika, Észak-Amerika Lite, Oroszország, Közép-Kelet, Brazília, Nyugat-Európa, Kelet-Európa régió, DACH, Ibéria és Olaszország kiadásokban. Az iGO primo app Magyarország & Románia, Törökország és Izrael kiadásaiból pedig ingyenesen tölthető le a bővítmény.


 „Az AppRadio és iGO primo megoldás teljes navigációs csomagot nyújt felhasználóink számára. Mind a NavGate Drive, mind az iGO primo alkalmazások  AppRadio-val való összeköttetésüknek köszönhetően a felhasználók nagyobb biztonságot tapasztalhatnak, illetve tisztább és könnyebben használható audiovizuális élményt élhetnek át vezetés közben” – mondta Ronan McDonagh, a Pioneer autós multimédia-technológia tervezési részlegének vezetője.


„Egy nemrégiben készült felmérés szerint egyre több felhasználó fordul az okostelefonon keresztül elérhető navigációs megoldások és az autós környezet integrálása felé. A Pioneer és az NNG alkalmazásai régióbővítésével éppen ezt a fogyasztói igényt igyekszünk kielégíteni. Örömmel biztosítjuk legújabb, innovatív megoldásunkat ma már világszerte egyre több felhasználónak” - tette hozzá Homola Gergely, az NNG iPhone fejlesztésekért felelős vezetője.


A NavGate Drive alkalmazás bővítése és a Pioneer AppRadio kompatibilitása mellett az NNG további fejlesztéseken is dolgozik a népszerű iGO primo alkalmazása kapcsán. Bővebb tájékoztatásért az újdonságokkal kapcsolatban kérjük, látogasson el a www.igonavigation.com oldalra.
 

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismert nyári gumiabroncsteszten nyert a Bridgestone Potenza Sport

A Potenza Sport 2021-es megjelenése óta már kilenc dobogós helyezést ért el különböző megmérettetéseken. Idén, a dicsőséglistát kibővítve az Auto Zeitung 2023-as nyári gumiabroncstesztjén megosztott első helyezettként állhatott fel a dobogóra.

2023. március 13. 13:55

Fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Az autóabroncsok kerekek, feketék és gumiból készülnek. Azonban, ha közelebbről megnézzük őket, láthatjuk, hogy rendkívül összetett termékek agyártás során felhasznált különféle anyagok kölcsönhatásának köszönhetően. Az utóbbi időben a Continental anyagszakértői és gumiabroncsmérnökei szép csendben forradalmasítják a területet. A terveik szerint legkésőbb 2050-re valamennyi gumiabroncsukat fenntartható alapanyagokból fogják előállítani. 

2023. március 12. 13:27

A Maserati a GT-bajnokságban tér vissza a versenyzés világába

Az olasz luxusautó-márka az MC20-as sportkocsi GT2-es versenyautó-változatával tér vissza a versenyzés világába. A GT-bajnokságon debütáló modell tesztelése már megkezdődött: a GT2 a Párma melletti Autodromo Varano de’ Melegari versenyautópályán tartott shakedown teszten mutatkozott be először. A tesztelés egy eseménysorozat előfutára, amely a júniusi, Belgiumban szervezett 24 órás Spa-i versenyen aktuális, hivatalos modellbemutatót előzi meg.

2023. március 11. 17:13

Nem lassít az Arrabona Racing Team: tizedik autójával az élre törne a Széchenyi-egyetem csapata

Mindig izgalmas kérdés, mivel rukkol elő aktuális Formula Student-versenyautójának fejlesztésekor az Arrabona Racing Team. A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata az elmúlt években fokozatosan közelítette technológiában a világelitet, ami tavaly nyáron az eredményekben is tükröződött: Európa három legrangosabb versenyén a dobogón végzett, idén pedig ott folytatná, ahol tavaly abbahagyta. Az ART_X megújult hűtési rendszerrel, áttervezett karosszériával és továbbfejlesztett SZEngine-motorral célozza meg az első helyet. 

2023. március 9. 16:58

K&H: 2,1 milliót szánnának használt autóra a magyarok

Nagyon kevesen vennének biztosan autót egy éven belül: a 30-59 évesek mindössze 6 százaléka, azaz a döntő többség nem tervezi, csak 29 százalékuk tartja elképzelhetőnek – derül ki a K&H felméréséből. Akik használt autót vennének, átlagosan 2,1 millió forintot, az “új autósok” 6,7 millió forintos keretet szánnak a vásárlásra.

2023. március 9. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48