Mostantól érezheted is, ha lájkolnak!

Vértes Judit, 2012. október 8. 07:25

Ki ne örülne annak, ha “lájkolják” a bejegyzését vagy a fotóját? A  MIT Media Lab új találmányával Facebook lájk-ot érezhetjük is, mellé egy igazi ölelést kaphatunk.
 

Melissa Chow, Andy Payne, és Phil Seaton olyan dzsekit fejlesztettek, mely felfújódik, valahányszor a Facebook oldalán lákjkolják valamelyik bejegyzésünket, ezáltal a virtuális megerősítés mellé igazi ölelést is kapunk. Miután megnéztük, hogy kitől kaptuk a jelzést, visszaküldhetjük az ölelést. Nem kell mást tennünk, mint kiszorítani a kabátból a levegőt, magunkhoz szorítva, ahogy a felfújt gumimatracot próbáljuk leereszteni.

Nyilvános helyen elég feltűnő lehet a dzseki viselése, és csak remélni tudjuk, hogy a felfújt kabátban  nem egy óriáskígyó szorításában érezzük majd magunkat, hanem szerelmünk gyengéd karjaiban. Azt azonban senki nem mondhatja, hogy a kutatók nem próbálnak meg mindent, hogy a virtuális kapcsolatokat valósággá változtassák.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01