Meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázatot

forrás: Prím Online, 2012. október 30. 21:01

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2012. november 11. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó honlapok készítőinek, illetve tulajdonosaiknak.

A szervező csapat az elkövetkezendő két hét jelentkezőit azzal segíti, hogy a pályázat hivatalos Facebook oldalán közzétesz egy bővebb ismertetőt a 25 kategória mindegyikéről azoknak, akik esetleg még nem tudták pontosan behatárolni honlapjukat. Ezen kívül október 31-én lehetőséget biztosít arra, hogy a jelentkezők, illetve az érdeklődők személyesen kérdezzék a szakmai zsűri tagjait egy kerekasztal beszélgetésen a ReklámKlub keretein belül. (Bővebb információkat a www.reklamklub.com weboldalon találhatnak.)

A zsűri egyébként a pályázat végleges lezárása után, november 12-én kezdi el értékelni a honlapokat és két héten belül kihirdeti a nyertest egy ünnepélyes gálaest keretében.
 
"A szakmai prémium válogatott emberekből áll, akik mind gyakorlati mind elméleti téren ismert szaktekintélyek. Rengeteg feladat vár rájuk és hatalmas a felelősségük. Idén még a tavalyinál is komolyabb mezőnyre számítunk: parázs vitákra, szakmai csörtékre és sok időre lesz szükség, hogy átválogassuk a várható termést!" - mondta Varga István, a pályázat alapítója az előttük álló munkáról.
 
"Az Év Honlapja" díjátadójának idén a Best Western Hungária Hotel ad majd otthont 2012. november 26-án. Ahogy minden évben, idén is egy online marketing témájú workshop kerül megrendezésre "All day... all web?" címmel, a díjátadó napján. A workshop teljes programja, illetve a jelentkezési felület elérhető a www.azevhonlapja.hu weboldalon. 
Kulcsszavak: pályázat website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01