Az Év Honlapja - hosszabbítás

forrás: Prím Online, 2012. november 5. 13:10

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2012. november 11. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó honlapok készítőinek, illetve tulajdonosaiknak.

A szervező csapat az utolsó hét jelentkezőit azzal segíti, hogy a pályázat hivatalos Facebook oldalára közzétesz egy bővebb ismertetőt a 25 kategória mindegyikéről azoknak, akik esetleg még nem tudták pontosan behatárolni honlapjukat. 

 
A zsűri a pályázat végleges lezárása után - november 12-én - kezdi el értékelni a honlapokat és két héten belül kihirdeti a nyertest egy ünnepélyes gálaest keretében.
 
 
"A szakmai prémium válogatott emberekből áll, akik mind gyakorlati mind elméleti téren ismert szaktekintélyek. Rengeteg feladat vár rájuk és hatalmas a felelősségük. Idén még a tavalyinál is komolyabb mezőnyre számítunk: parázs vitákra, szakmai csörtékre és sok időre lesz szükség, hogy átválogassuk a várható termést!" - mondta Varga István, a pályázat alapítója az előttük álló munkáról.
 
 
"Az Év Honlapja" díjátadójának idén a Best Western Hungária Hotel ad majd otthont 2012. november 26-án. A hagyományoknak megfelelően idén is egy online marketing témájú workshop kerül megrendezésre "All day... all web?" címmel a díjátadó napján. A workshop teljes programja, illetve a jelentkezési felület elérhető a www.azevhonlapja.hu weboldalon.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

A Google a Search On konferencián jelentette be, hogy újratervezte keresőszolgáltatását, amely mostantól intuitív módon segíti új témák felfedezését a MUM algoritmus segítségével.

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

A magyar piacon  végzett átfogó kutatás alapján a Vodafone Magyarország új vezetékes szolgáltatásportfólióval várja új és meglévő ügyfeleit. A különböző internetezési és tartalomfogyasztási szokásokhoz igazodva a szolgáltató a megújult portfólió által korszerűbb, átláthatóbb és szélesebb körben képes kiszolgálni az ügyféligényeket. 

2021. szeptember 29. 11:20

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59