Az Év Honlapja - hosszabbítás

forrás: Prím Online, 2012. november 5. 13:10

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2012. november 11. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó honlapok készítőinek, illetve tulajdonosaiknak.

A szervező csapat az utolsó hét jelentkezőit azzal segíti, hogy a pályázat hivatalos Facebook oldalára közzétesz egy bővebb ismertetőt a 25 kategória mindegyikéről azoknak, akik esetleg még nem tudták pontosan behatárolni honlapjukat. 

 
A zsűri a pályázat végleges lezárása után - november 12-én - kezdi el értékelni a honlapokat és két héten belül kihirdeti a nyertest egy ünnepélyes gálaest keretében.
 
 
"A szakmai prémium válogatott emberekből áll, akik mind gyakorlati mind elméleti téren ismert szaktekintélyek. Rengeteg feladat vár rájuk és hatalmas a felelősségük. Idén még a tavalyinál is komolyabb mezőnyre számítunk: parázs vitákra, szakmai csörtékre és sok időre lesz szükség, hogy átválogassuk a várható termést!" - mondta Varga István, a pályázat alapítója az előttük álló munkáról.
 
 
"Az Év Honlapja" díjátadójának idén a Best Western Hungária Hotel ad majd otthont 2012. november 26-án. A hagyományoknak megfelelően idén is egy online marketing témájú workshop kerül megrendezésre "All day... all web?" címmel a díjátadó napján. A workshop teljes programja, illetve a jelentkezési felület elérhető a www.azevhonlapja.hu weboldalon.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

A Gartner kutatói immár két egymást követő évben is az ESET vállalatát nevezték meg az egyetlen kihívó (Challenger) cégként (a Magic Quadrant for Endpoint Platforms című) éves jelentésükben. A kiberbiztonsági céget végrehajtási képessége és technológiai víziója alapján értékelték a jelentésben. 

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

A napokban tette közé 2019 féléves eredményeit az idén 30 éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft. A jelentés alapján legsikeresebb féléves rajtját vette a Cég, 210 MFt adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest.

2019. szeptember 1. 13:27

Átadták az Év Informatikai Vezetője díjat

A hagyományokhoz híven idén is a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) éves konferenciáján, az INFOhajón adták át az Év Informatikai Vezetője díjat, valamint a 35 év alatti informatikai vezetők számára 2016-ban alapított Braun Péter-díjat.

2019. augusztus 30. 17:43

A Fujitsu felveszi a harcot a digitális csalás és kalózkodás ellen

A Fujitsu könnyen kezelhető DocumentFlow csalásellenes webalkalmazása blokklánc-technológiával ellenőrzi bármely digitális fájl vagy tartalom – dokumentum, video- vagy hangfájl, kép vagy szinte bármely alkalmazásból származó állomány – érvényességét. A DocumentFlow a Fujitsu szolgáltatásként nyújtott „Flow” blokklánc portfoliójának új tagja – a számlacsalás elleni védekezést segítő InvoiceFlow alkalmazással együtt.

2019. augusztus 26. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás