Személyi változás az online közönségmérés területén

Farkas Miklós, 2012. november 5. 16:21

2012. november 1-jétől Szilágyi Ákos veszi át a Gemius Ipsos Audience (gIA) online közönségmérés projektmenedzseri feladatkörét Kovács Mártontól, akit új szakmai  kihívások várnak, ezért elhagyja az Ipsost. Szilágyi Ákos 12 év kutatási, projektmenedzselési tapasztalattal rendelkezik, amelynek egy részét a telekommunikációs szakmában az ügyféloldalon, másik részét pedig kutatócégnél szerezte. Kovács Márton a következő néhány hónapban tanácsadóként továbbra is segíti az intézet munkáját.

Géczi Tamás, az Ipsos Zrt. vezérigazgatója a személyi változás kapcsán elmondta: „Marci rengeteget tett annak érdekében, hogy széles körben elfogadott, magas színvonalú, nemzetközi sztenderdeket meghonosító online közönségmérés valósuljon meg a magyar piacon. Mi magunk is sokat köszönhetünk Neki, hiszen, egyebek mellett,  jelentős szerepe volt abban is, hogy konzorciumunk nyerte meg a dkt13 (online közönségmérés) tendert, és így továbbra is az Ipsos-Gemius által jegyzett mérés adataira támaszkodva működhet az online piac Magyarországon. Szilágyi Ákos 12 év kutatási, projektmenedzselési tapasztalattal rendelkezik, amelynek egy részét a telekommunikációs szakmában az ügyféloldalon, másik részét pedig kutatócégnél szerezte, így biztosak vagyunk abban, hogy az online közönségmérés az Ipsosnál továbbra is jó kezekben lesz.”

Kovács Márton a következő néhány hónapban tanácsadóként továbbra is segíti az intézet munkáját, így a feladatok, a szükséges tudás és információ átadására elegendő idő áll majd rendelkezésre. További változás, hogy az Ipsos online közönségmérési team-hez már korábban csatlakozott, eddig elsősorban háttérmunkát végző László Sebestyén a dkt13 projekt indulásával nagyobb szerepet kap az ügyfélkapcsolati munkában, amitől a szolgáltatás minőségének további javulását várják. Barna Tamás továbbra is részt vesz a ügyfélszolgálattal kapcsolatos feladatok ellátásában.

Kulcsszavak: Ipsos karrier

Személyi hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új fejezet a QUADRON életében

Április végén jelentette be az IT biztonsággal foglalkozó cég a QUADRON D.C.-re (Defense Center) keresztelt új szolgáltatását, amely egy kibervédelmi központ megnyitásával ősztől folyamatos IT biztonsági felügyeleti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

2016. június 16. 10:44

Az Index.hu újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Bolcsó Dániel, a Index.hu újságírója vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 18-i „Információvédelem menedzselése” LXXl. szakmai fórumán.

2016. május 18. 15:45

Az NMHH elnöke átadta a Dr. Magyari Endre-díjakat

A számhordozási tudakozó, illetve az első hazai műholdas közvetítőlánc létrejöttében kulcsszerepet játszó két szakember, Győrbíró László és Somogyi András vette át idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által 2014-ben alapított Dr. Magyari Endre-díjat. A hírközlési piac fejlődéséért folytatott több évtizeden át végzett kiemelkedő munka elismerése céljából adományozható díjakat Karas Monika, az NMHH elnöke adta át csütörtökön Győrött a távközlési világnap alkalmából.

2016. május 13. 10:11

Új ügyvezető Ricoh Europe élén

A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

2016. április 27. 09:04

Innovációért felelős vezetőt nevezett ki a Telenor

Takács Zoltán innovációért felelős alelnökként folytatja munkáját a Telenornál. Az új pozíció létrehozása azt is jelenti, hogy a Telenor a jövőben fokozottabb figyelmet fordít az innovatív megoldásokat fejlesztő partnerekkel való együttműködésre és új szolgáltatások bevezetésére, melyekkel a társaság bővíteni kívánja a hagyományos kommunikációs szolgáltatások körét.

2016. április 21. 10:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38