Vodafone-tól csábított felsővezetőt a Magyar Telekom

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 16:04

A Magyar Telekom Igazgatósága 2012. december 1-jei hatállyal kinevezte Lakatos Pétert a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesévé. Lakatos Péter a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagja is lesz.

A Magyar Telekom Igazgatósága korábban döntött a vállalat új irányítási struktúrájának kialakításáról. Az új szervezeti struktúrában külön irányítási területek feladata lesz a három alapvető ügyfélszegmens (lakossági; kis- és középvállalati; nagyvállalati) kiszolgálása.

A 2013. január 1-jétől életbe lépő változások részeként jön létre az új kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes irányítási területe. A Kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes irányítási terület tevékenysége kiterjed a Magyar Telekom Csoport kisüzleti (SOHO) és középvállalati (SMB) ügyfélkör kiszolgálás tevékenységének irányítására, minden vezetékes és mobil (tartalmát tekintve hang, internet, adat), valamint a TV és informatikai szolgáltatásokra.

Lakatos Péter 37 éves, a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen matematika-fizika szakos, majd a Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász diplomát szerzett. Pályáját 1999-ben kezdte a DSS Consultingnál az adatelemzés tevékenység vezetőjeként, majd 2004-től az IBM Business Consulting Services munkatársa volt vezető tanácsadóként üzletfejlesztési és ügyfélkapcsolati területen. 2005-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol hét évet töltött több vezető pozícióban az üzleti és a lakossági szolgáltatások területén: előbb az ügyfélszegmens menedzsment, majd a nagyvállalati marketing, azután az értékesítési stratégia és tervezés vezetőjeként. 2009-től a Vodafone stratégiáért, márkáért, kommunikációért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50