ASUS VivoTab Windows 8-as táblagép: sokoldalú, karcsú és könnyű

forrás: Prím Online, 2012. november 16. 12:52

Az ASUS VivoTab a Windows 8 élményét maximálisan biztosító táblagép. A VivoTab-ben az Intel Atom processzora és egy 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető képernyő található, valamint egy opcionális mobil dokkoló. Az ára 249 900 Ft-tól indul (ajánlott végfelhasználói ár).

Az ASUS bejelentette a VivoTab-ot: egy karcsú és könnyű, Windows 8-as táblagépet. A VivoTab, amelynek ajánlott végfelhasználói ára 249 900 Ft-tól indul, 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető HD képernyővel, Wacom digitalizáló tollal és az Intel kétmagos Atom processzorával van felszerelve, hogy a teljesítmény és az energiatakarékosság nagyszerű kombinációját kínálja. Az opcionális mobil dokkoló tovább növeli a hatékonyságot a beépített billentyűzetnek és az akár 19 órányi mobil működést lehetővé tévő plusz akkumulátornak köszönhetően.Megnövelt teljesítmény, fantasztikus energiatakarékosság

Az ASUS VivoTab™-be egy 1,8 GHz-es, kétmagos Intel® Atom™ Z2760 processzor került, amelynek megnövelt teljesítménye és rendkívül energiatakarékos működése lehetővé teszi, hogy Windows 8-on egyaránt fussanak a régóta meglévő és a legmodernebb alkalmazások is, széles szoftverválasztékot kínálva mindenféle felhasználói igényhez. A VivoTab™ 11,6 hüvelykes, több ujjal kezelhető képernyője borotvaéles, 1366 x 768 HD felbontású képeket jelenít meg élénk színekkel, széles betekintési szöggel és kiváló kültéri láthatósággal, a Super IPS+ kijelzőtechnológia rendkívüli fényességének köszönhetően. Az ASUS TruVivid™ technológiája még tovább javítja a képek tisztaságát a kijelző vastagságának csökkentésével, a karcálló, ujjlenyomat-taszító bevonatú Corning® Fit üveg pedig kristálytisztán tartja a képernyőt.

Rugalmas vezérlés, intuitív használat
A rugalmasság az ASUS VivoTab™ egyik kulcsfontosságú jellemzője, legyen bármilyen fel­adatról is szó. A többujjas vezérlés maximális szabadságot kínál a Windows Store alkalmazásaival, a Wacom® digitalizáló toll pedig rendkívüli pontosságot biztosít az asztali alkalmazásokhoz. Az új, „rejtett zsanéros” kialakítású mobil dokkolóhoz csatlakoztatva, a VivoTab™ azonnal noteszgéppé alakul, billentyűzettel és nagy, több ujjal kezelhető touchpaddel, valamint két USB 2.0 csatlakozóval a páratlan hatékonyság érdekében. Emellett hab a tortán, hogy a mobil dokkoló akár 9 órával képes is megnövelni a VivoTab™ 10,5 órás akkumulátoros üzemidejét, összesen akár 19 órányi mobil használatot biztosítva.

Erős, praktikus és rendkívül jól hordozható
Az ASUS VivoTab™ nem csupán erős és praktikus, hanem könnyedén hordozható is. A karcsú, fémházas eszköz mindössze 8,7 mm vastag és 675 g súlyú, az innovatív „Nano Molding” technológia pedig garantálja a finom kialakítást, amely egyszerre erős és elegáns. Az ASUS SonicMaster technológia és a négy hangszóró együttese azt jelenti, hogy a VivoTab™ nemcsak jól néz ki, hanem jól is szól; az autofókuszos, öttagú objektíves és nagy, f/2,2 rekeszes, 8 megapixeles kamera pedig kategóriájában a legjobb minőségű képeket készíti.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46