Nokia Slam szolgáltatás Asha 205 és Asha 206 készülékekre

forrás: Prím Online, 2012. november 26. 12:43

A Nokia két új modellel gazdagította Asha készülékcsaládját, melyek a nagyszerű internetezés élményét kínálják elérhető áron. A Nokia Asha 205 és az Asha 206 készülékek elérhetők dual SIM-es kivitelben is, valamint újdonságokkal szolgálnak a közösségi oldalak elérése és a tartalommegosztás terén is. Az új készülékek ötvözik a Nokia mobiltelefonok világszínvonalú formáját és az akkumulátor hosszú élettartamát.

Slam – azonnali tartalommegosztás
A Nokia Asha 205 és Asha 206 készülékek az elsők, melyek a különleges Slam szolgáltatással is rendelkeznek. A Slam lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy multimédia tartalmaikat, így fotókat és videókat osszanak meg a közelben lévő barátaikkal szinte azonnal. A Slam a legtöbb Bluetooth-os mobiltelefonnal működik, akár a készülékek párosítása nélkül is, és a fogadó fél készülékének nem is kell futtatnia a Slam szolgáltatást. A Slam segítségével csupán néhány kattintással a felhasználók gyorsabban oszthatják meg tartalmaikat, mintha csak Bluetooth-on küldenék azokat, és a Slam még adatforgalmat sem generál.

„A legújabb Nokia készülékek a közösségi oldalak rajongói számára kínálnak új lehetőséget az önkifejezésre a dizájnnak, a színvilágnak valamint az olyan új szolgáltatásoknak köszönhetően, mint a Slam – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. – Mindkét készülék a Nokiától elvárt és megszokott minőséggel és felelősséggel készült, valamint olyan okosabb internetes felhasználói élményt nyújtanak, amely a gazdaságosabb használatot is segíti”.

Nokia Asha 205: a legújabb közösségi élményt biztosító készülék

A szemrevaló Nokia Asha 205 készülék kellemes tapintású QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A telefonon egy dedikált Facebook gyorsgomb is található, amelynek köszönhetően a készülék tökéletes választás lehet az olyan közösségi emberek számára, akik a lehető leggyorsabban szeretnék elérni Facebook profiljukat. Az eBuddy Chat, a Twitter vagy például a Gmail fiókhoz való egyszerű hozzáférés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással elérjék közösségi hálózataikat.



A Nokia Asha 205 készülék főbb jellemzői:

·    Kijelzőn megjelenő eBuddy értesítések
·    Ingyenes Nokia Life+ alkalmazás Life Skills és Live Healthy szolgáltatásokkal
·    Teljes mobil szórakoztató csomag: 40 ingyenesen letölthető EA játékkal és több tízezer, a Nokia Áruházból letölthető alkalmazással
·    Dual SIM-es változat a Nokia különleges EasySwap technológiájával, mely lehetővé teszi a készüléktulajdonosok számára, hogy a telefon kikapcsolása nélkül váltsanak az egyik SIM-kártyáról a másikra
·    Hosszú készenléti idő: akár 37 nap az egy és akár 25 nap a dual SIM-es készülék esetében

A Nokia Asha 205 ciánkék, magenta és narancssárga színekben lesz elérhető. A készülék kiskereskedelmi ára körülbelül 62 dollár lesz adók és támogatások nélkül, és várhatóan 2012 negyedik negyedévétől lesz kapható.



Nokia Asha 206: bevezet a mobilinternet lenyűgöző világába
A Nokia Asha 206 klasszikus billentyűzettel és 2.4”-os kijelzővel rendelkezik, amely bőséges felületet biztosít internetezéshez, mobil játékhoz vagy a barátokkal való kapcsolattartáshoz. A felhasználók a kezdőképernyőről gyorsan hozzáférhetnek Twitter és Facebook fiókjukhoz. Az élénk színekben – ciánkék, magenta és citromsárga – elérhető Nokia Asha 206 ideális választás azok számára, akik hozzászoktak és szeretik a könnyen kezelhető, gyönyörű dizájnnal és a mobilinternet minden előnyével rendelkező készülékeket.

A Nokia Asha 206 készülék főbb jellemzői:
·    Facebook-megosztásra optimalizált képszerkesztési technológia 1,3 megapixeles kamerával
·    Közösségi, szórakoztató csomag: eBuddy Chat, WhatsApp alkalmazások és 10 ingyenes, ajándék tartalom
·    Dual SIM-es változat a Nokia különleges EasySwap technológiájával, mely lehetővé teszi a készüléktulajdonosok számára, hogy a telefon kikapcsolása nélkül váltsanak az egyik SIM-kártyáról a másikra
·    Hosszú készenléti idő: akár 47 nap az egy és akár 28 nap dual SIM-es készülékek esetében

A Nokia Asha 206 kiskereskedelmi ára körülbelül 62 dollár lesz adók és támogatások nélkül, és várhatóan 2012 negyedik negyedévétől lehet majd megvásárolni.

Az új készülékek kihasználják a Nokia Xpress Böngésző, a Nokia felhőalapú webböngészőjének minden előnyét. A hagyományos böngészőkhöz képest a Nokia Xpress Böngésző akár 90 százalékkal hatékonyabb mobilböngészést és a számos webes alkalmazásokhoz gyorsabb hozzáférést biztosít. A Nokia két új telefonja a Nokia Közelben alkalmazással segíti a készüléktulajdonosokat az érdeklődési körüknek megfelelő helyek, például a közelben lévő éttermek, bevásárlóközpontok és bankautomaták megtalálásában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05