Van net Komlóskán

forrás: ÖS, 2012. november 27. 09:00

A Zempléni-hegyek között megbúvó Komlóska község lakossága számára eddig elérhetetlen volt a szélessávú internet és a mobiltelefon-térerő.

Hosszú évek óta próbálták már elérni az egyetemes szolgáltatóknál, hogy a kistelepülésen élők számára is biztosítsák az alapvető információkhoz való jutást. Sajnos a nagy szolgáltatók egyike sem vállalta a hálózatfejlesztést, ezért újszerű megoldásokra kellett törekedniük. Az RG Networks Kft. végül vállalta, hogy műholdas internet szolgáltatást nyújt a Komlóskán élőknek kedvező feltételekkel.
 

Komlóska Község Önkormányzata anyagilag is támogatta a lakossági internetbekötéseket. A néhány napos kedvező tapasztalatok alapján már újabb családok szeretnének gyors, megbízható műholdas internetszolgáltatáshoz jutni, melyhez Komlóska Község Önkormányzata jelentős anyagi segítséget is nyújt, mert a bekötési díj 2/3-át átvállalja.
 

http://www.komloska.hu
http://www.vannet.hu

Hírközlés ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prepaid TV szolgáltatást vezet be a UPC

MyTime néven új, előre fizetéses TV szolgáltatást vezet be a UPC. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy mostantól a csomagok között rugalmasan, akár egyik hónapról a másikra váltsanak. A szeptembertől elérhető MyTime szolgáltatás az aktuális igényekhez igazodó, rugalmas televíziózási élményt nyújt. 

2019. szeptember 17. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás