Fejlesztette digitális rendszerét Veszprémben az Invitel

MTI Sajtóadatbank, 2012. november 30. 09:01

Új optikai hálózattal fejlesztette digitális rendszerét az Invitel.  Az elmúlt hónapok fejlesztései tették lehetővé, hogy már akár  másodpercenként 150 megabit sebességű internet csomagok közül is választhat 10 ezer veszprémi család, közel 40 ezer ember; az új optikai hálózaton keresztül érhető el az Invitel IPTV szolgáltatását az InvitTv-t és vele az interaktív televíziós funkciók - mondta el Jeszenszky Zsolt az Invitel regionális vezetője.

Az év végére újabb városrészeket, lakásokat ér majd el az extra gyors internet vagy az IPTV - ígérte. Idén az Invitel 320 ezer háztartáshoz vitte el az extra gyors internetet és a legmodernebb televíziós szolgáltatást - közölte a cég az MTI-vel. Jövő évi terveikről az annyit árultak el, hogy a lakossági piacon nagy hangsúlyt fektetnek a televízióra és az internetre, a vállalati üzletágban pedig, egyebek közt, a felhő alapú szolgáltatásokra.
 

Az Invitel a vállalati piacon több mint 20 ezer ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et.

Kulcsszavak: DSL ADSL Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59