Rugalmas és méretezhető Fujitsu CELVIN NAS szerverek

Széll Zoltán, 2012. december 5. 20:20

A Fujitsu bemutatta CELVIN NAS szervereit, melyek megfizethető adatbiztonságot nyújtanak a komplett hálózati elérésű tároló-rendszert kereső kis- és középvállalatoknak.

Az új szerverek a virtualizációtól kezdve egészen a SAN hálózat telepítéséig, sokféle célra biztosítanak központi adattárolási képességeket. Így a KKV ügyfelek sokoldalúbban, méretezhetőbben és megbízhatóbban tárolhatják és védhetik adataikat. A hálózati elérésű eszközök igazoltan nagyobb teljesítményt, stabilitást és megbízhatóságot kínálnak az „összefércelt” mentési megoldásoknál, például az USB-n keresztül csatlakoztatott külső merevlemezeknél.


Az Ethernet, eSATA és USB 3.0 csatlakoztatással páratlan adatátviteli sebességre képes, új Fujitsu szerverek standard jellemzői garantálják a rendszer hibatűrését. A többféle RAID opció és a két Gigabit Ethernet kapu hálózati problémák és kockázatok felmerülése esetén is véd az adatvesztés ellen.


Tökéletes méretezhetőség, megbízhatóság és sokoldalúság az új Fujitsu CELVIN NAS szerverekkel
 A fejlett Fujitsu CELVIN NAS Q902 szerver 18 TB tárkapacitást nyújt hat merevlemezes meghajtón. A virtualizált környezetekre (VMware és Citrix) tanúsított tároló-rendszer ideális megoldás virtuális gépek futtatásához. Kilenc RAID szintet kínál (azon belül pl. kibővített hot-spare funkcionalitást).


 A második új NAS eszköz, a Fujitsu CELVIN NAS QR802 rackbe is szerelhető a meglévő hálózati és szervereszközök mellé. Ez a rendszer 12 TB maximális kapacitással, két tápegységgel és ventilátorral, valamint terheléselosztó képességekkel segít kezelni az adatforgalom megugrását. A hétféle RAID szintnek és a titkosított távreplikációinak köszönhetően az ügyfelek mindenkor számíthatnak rá a kritikus adataik megbízható tárolásában.


 A Fujitsu harmadik NAS szervere, a CELVIN NAS Q802 új változata adatkezelési, mentési és tárolási igények kiszolgálására ideális. 12 TB max tárkapacitást nyújt négy merevlemezen és hétféle RAID szinttel konfigurálható.


 A Fujitsu CELVIN NAS Q902 és CELVIN NAS Q802 már jelenleg is kapható. A CELVIN NAS QR802 december végén kerül piacra. A tárolók ára modelltől és konfigurációtól függ.


URL: www.fujitsu.com
 

Kulcsszavak: szerver Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új funkcióval bővült a magyar építőipari szereplők életét megkönnyítő szoftver

Európa egyik meghatározó építőipari szoftvergyártója, a bécsi székhelyű PlanRadar kifejezetten az ügyfelek, köztük a magyar felhasználók visszajelzései, kérései alapján fejlesztette ki azt az új dokumentumkezelési megoldást, amelynek köszönhetően a megrendelők, a tervezők, a kivitelezők, valamint a létesítmények üzemeltetői a korábbinál is áttekinthetőbb módon ellenőrizhetik, követhetik a projektek alakulását. 

2023. március 31. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08