Mobil Sommelier segít bort választani a Tescóban

forrás: Prím Online, 2012. december 14. 14:48

Egyedülálló szolgáltatást vezetett be a Tesco nyolc hipermarketjében: a normál mobiltarifával hívható számon a Magyar Sommelier Szövetség borszakértői segítenek a borválasztásban a vásárlóknak, az adott áruház teljes kínálatát figyelembe véve.

Karácsonyig 8 hipermarketjében teszteli a Tesco új szolgáltatását, melynek segítségével a bizonytalan vásárlók pillanatok alatt megtalálják az ízlésüknek és a pénztárcájuknak megfelelő tételeket. A borosztályokon is kommunikált 06-31-310-0020-as telefonszámot tárcsázva pontos információkat kaphatunk arról, hogy az általunk kiválasztott ételhez milyen bort vásároljunk, vagy éppen a borokra szánt összeget hogyan költsük el az ízlésünknek legmegfelelőbb módon. A szakértők ár, borvidék, szőlőfajta, termelő vagy éppen ízvilág szerint segítenek a választásban a közel ezer tételből álló választékból.

A szolgáltatás december 23-ig elérhető, és a következő hipermarketek kínálatára vonatkozik: debreceni TESCO Extra áruházak (Kishegyesi út, Mikepércsi út), TESCO Extra Miskolc-Szentpéteri kapu, TESCO Extra Rókusi krt. – Szeged, TESCO Extra Szolnok, budapesti TESCO Extra áruházak (Váci út, Fogarasi út), TESCO Budaörs. A szolgáltatást hétfőtől csütörtökig 16:00 és 20:00 óra között, péntektől vasárnapig 10:00 és 20:00 óra között vehető igénybe.   
 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Induljon korlátlanul a tanév!

Korlátok nélkül kezdődhet az iskola a Telekommal. A szupergyors nettől a kedvezményes készülék-ajánlatokon át a tanszerekig vagy a könyvekig a Telekomnak mindenki számára van ajánlata: a családoknak, a kisdiákoknak és az egyetemistáknak is. A következő hetekben különféle igényekre reagáló ajánlatokkal jelentkezik a vállalat, hogy valóban korlátlanul induljon a tanév! 

2020. augusztus 13. 19:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás