LG 3D videofal és 84 hüvelykes Ultra HD, multi-touch képernyő az idei CES-en

forrás: Prím Online, 2012. december 24. 09:26

Az LG Electronics (LG) a 2013. január 8–11. között Las Vegasban rendezett Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatja be továbbfejlesztett digitális kijelző termékcsaládját. A rendkívül erős felhozatal zászlóshajója, az 55 hüvelyk (140 cm) átmérőjű kijelzőkből épített 3D videofal mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a 84 hüvelykes (213 cm) Ultra HD felbontású, multi-touch technológiájú kijelzővel, az EZ Sign TV-vel, a Smart Gate Media Pole-lal és a Smart Mirrorral is.

3D-videofal lenyűgöző méretekkel
Az LG standja minden bizonnyal idén is a figyelem középpontjában lesz Las Vegasban; a lélegzetelállítóan nagy, 122 darab 55 hüvelykes (140 cm) képátlójú LG WV70MD képernyőből álló 3D-videofal biztosan nem marad észrevétlen. A világon a legkeskenyebb (5,3 mm) képernyőközi távolsággal rendelkező 3D-videofal olyan látványt kelt, mintha egyetlen óriási kijelző lenne. A gyárilag telepített szoftver segítségével az összes képernyő fehéregyensúlya automatikusan beállítható, így tökéletesen egységes képminőség érhető el minden képernyőn, az IPS technológia pedig ragyogó, éles képet és nagy betekintési szöget biztosít.

Az LG nagyméretű digitális kijelző megoldása a vállalat saját fejlesztésű, intelligens energiahatékonysági technológiáját (Smart Energy Saving) használja, így a többi kereskedelmi célú LED-es kijelzőnél hozzávetőlegesen 30 százalékkal kevesebb áramot fogyaszt. Mindez jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, azonos képminőség mellett.84 hüvelykes, Ultra HD, multi-touch kijelző - látványos interaktív és oktatási célokra
Az LG lenyűgöző 84 hüvelykés (213 cm) Ultra HD, multi-touch technológiájú megjelenítője az Ultra HD felbontás részletgazdagsága az üzleti célú felhasználásra szánt (B2B) digitális kijelzők piacán is elérhetővé válik. A CES-en az LG hatalmas, 5 pontos érintőképernyőjén a világ leghíresebb múzeumainak remekműveit csodálhatják meg az érdeklődők, interaktív módon. A hihetetlenül nagy pixelsűrűségnek köszönhetően az Ultra HD felbontású képernyőn a legfinomabb ecsetvonások is jól megfigyelhetők. A 84 hüvelykes Ultra HD TV multi-touch funkciója a kézmozdulatokkal végzett nagyítás, forgatás és üzenetírás lehetősége mellett az intuitív, természetes interakcióra helyezi a hangsúlyt, így számos különböző üzleti és oktatási helyzetben ideális megoldást nyújt.

Az EZ Sign TV és további termékek
A 2013-as CES kiállításon az LG a díjnyertes EZ Sign TV-t is megmutatja a nagyközönségnek. Az EZ Sign TV két éven keresztül – 2011-ben és 2012-ben is – elnyerte a Commercial Integrator magazin „év termékének” járó díját, amelyet főként a személyre szabható tartalommegjelenítési képességeinek köszönhetően érdemelt ki. A sokoldalú EZ Sign TV számos feladatra alkalmas, úgy mint hirdetések megjelenítése, multimédiás tartalmak lejátszása és élő adások közvetítése is. Az LG karcsú és helytakarékos, marketing- és hirdetési alkalmazásokhoz ideális Smart Gate Media Pole megjelenítője, valamint a tükörként és monitorként egyaránt használható Smart Mirror szintén megtekinthetők lesznek a kiállításon.

Az LG a vállalatközi (B2B) szegmensben
A digitális kijelzők alkalmazása egyre elterjedtebbé válik. A DisplaySearch szerint a nemzetközi forgalom 2016-ra várhatóan eléri a 9,5 millió dollárt, ami hatszoros növekedést jelent a 2009-es eredményekhez képest. Az LG digitális kijelzői számos helyszínen és feladatkörben jelen vannak, legyen szó különböző termékek és szolgáltatások hirdetéséről, diákok és szakemberek képzéséről, hivatali és vállalati működés támogatásáról, vagy akár hasznos közérdekű információk megjelenítéséről.

Az LG január 29-étől a vállalatközi szegmens legrangosabb eseményének számító amszterdami Integrated Systems Europe 2013 (ISE) kiállításon is megmutatja csúcsmodelljeit.
 

Kulcsszavak: LG CES CES 2013 monitor

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48