Tarolnak az SAP termékei a felméréseken

forrás: Prím Online, 2012. december 31. 13:22

Több új felmérésen szerepelnek piacvezetőként az SAP különböző megoldásai-jelentette be a szoftvervállalat.

Legutóbb, a Gartner mágikus négyzet jelentése nevezte meg piacvezetőként a szállítót, az integrált jövedelem- és ügyfélmenedzsment szoftvereket vizsgáló jelentésében, mely az SAP Billing and Revenue Innovation Management termékét vette szemügyre.

Az egyik biztosítói megoldás, az SAP Claims Management három díjat kapott a Celent, nemzetközi pénzügykutató és tanácsadó cégtől. Szintén egy Gartner mágikus négyzet felmérés, mely a kereskedelmi bankok alapfolyamait támogató IT-eszközöket vizsgálta, jellemezte a piac legjobbjaként a szoftvercég banki applikációit.
A vállalati kockázatkezelés, megfelelőség szegmensében értek el vezetői státuszt a 2011-ben piacra bevezetett kockázatmenedzsment, és folyamatkontroll megoldások- melyről egy másik, Gartner mágikus négyzet felmérés tanúskodik. Mindezeket a kereskedelmi számok is alátámasztják, az idei egyik negyedévben például 60%-os bevételnövekedést regisztrált az SAP a pénzügyi szolgáltatások szegmensében.

Szintén többszörösen díjazta a Ventana Research az SAP-t, és a SuccessFactors, SAP-vállalatot. A fenntarthatósági, és az analitikai termékek elismerése mellett a német gyökerű vállalat megnyerte az IT-innovációs díjat a HANA memórialapú platform fejlesztéséért is.

A már említett Gartner, valamint az IDC kutató cég szintén a piac legjobb közmű IT-szállítójának nevezte az SAP-t, melynek speciális megoldásait 600 ilyen nagyvállalat használja.

A hivatkozott jelentések:

Gartner: Magic Quadrant for Integrated Revenue and Customer Management (IRCM) for Communications Service Providers (CSPs), Magic Quadrant for Enterprise Governance, Risk and Compliance (EGRC) Platforms, Magic Quadrant for Utilities Customer Information Systems, Ventana Research Leadership Awards 2012, IDC MarketScape: Customer Care and Billing in Competitive Unbundled Energy Markets, 2012 Vendor Assessment
 

Kulcsszavak: +céginfo SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nonprofit szervezeteket is támogat a Microsoft a hatékony távmunkában

A hatékony távoli munkavégzésnek most mindennél fontosabb szerepe van. A Microsoft olyan nemzetközi és nonprofit szervezetek partnere, amelyek a frontvonalban teljesítenek szolgálatot. A vállalat számos lehetőséget tett elérhetővé számukra, hogy segíthesse őket létfontosságú küldetésük megvalósításában, alkalmazottjaik és önkénteseik támogatásában.

2020. április 7. 10:25

Középiskolások százezrei tanulnak matekot ingyen az interneten

A rendkívüli helyzetre tekintettel ingyenesen és regisztráció nélkül érhető el a mateking.hu teljes középiskolai matematika tananyaga, valamint az érettségire felkészítő felülete is. Az e-learning oldal leckéi a NAT szerinti tematikában vannak rendszerezve, ezzel is segítve a diákok és a tanárok munkáját. Az ingyenes időszak első három hetében több mint 1 millió egyedi látogatója volt a mateking.hu-nak, statisztikáik szerint pedig már most a középiskolások egynegyede rendszeresen használja őket matematikatanuláshoz.

2020. április 7. 09:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás