SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott az Enterprise Group

forrás: Prím Online, 2013. január 9. 14:19

Az Enterprise Group SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott. Az SAP legmagasabb szintű fokozatának köszönhetően az Enterprise Group még gyorsabb és rugalmasabb iparág specifikus SAP rendszerbevezetést, illetve támogatási és tanácsadó szolgáltatásokat kínál nagyvállalati ügyfeleinek, kedvezőbb feltételekkel.

Az Enterprise Group Consulting üzletágának fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás, valamint szakemberei a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá call center és contact center megoldások bevezetésében is közreműködnek.

A vállalat 2013. január 4-én sikeres üzleti és szakmai együttműködést követően elérte az SAP arany fokozatú partneri szintjét. Az Enterprise Group tavaly októbertől tevékenykedik az SAP Szakértői Partner Központjaként (PcoE - Partner Center of Expertise) és az új, legmagasabb szintű partnerségnek köszönhetően a vállalat Consulting üzletága még rugalmasabb SAP bevezetési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat a különböző iparágakban jelenlévő ügyfeleinek.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás