Új Fujitsu kijelzők: Tisztább és részletgazdagabb kép

forrás: Prím Online, 2013. január 31. 09:00

A Fujitsu új generációs kijelzőinek tiszta, részletgazdag képmegjelenítése és használati kényelme magasabb szintre emeli az asztali ergonómiát. A munkanap egészét képernyő előtt töltő irodai felhasználók számára a kijelző nélkülözhetetlen munkaeszköz. A szemet kímélő, ergonomikus modell sokkal kényelmesebbé teszi számukra a munkát és csökkenti a szemfáradásból eredő betegségek kialakulásának veszélyét.

Az új Fujitsu kijelzők jobb megvilágítással, nagyobb fényerővel és több állítási lehetőséggel rendelkeznek, mint a korábbi modellek, ugyanakkor energiafogyasztásuk 60%-kal alacsonyabb. A Fujitsu legújabb LED-es kijelzői sokféle opciót kínálnak. Kényelmes 22 hüvelykes vagy nagyméretű 27 hüvelykes változatban is kaphatók; bizonyos modelleknél – a tökéletes ergonómia jegyében – rendkívül könnyen, ujjheggyel lehet állítani a magasságot és a döntési szöget.

Az új Fujitsu kijelzőkínálatot három modell alkotja: a profiknak tervezett P Line, az elegáns X Line és az ergonómikus B Line. Az élvonalat képviselő Fujitsu P Line P27T-7 LED kijelző az iparág első 27 hüvelykes QHD (Quad High-Definition) kijelzőinek egyike, amely az ENERGY STAR® 6.0 szabvány szigorú energiatakarékossági követelményeinek is megfelel anélkül, hogy ennek a kényelem és a vizuális minőség látná kárát.

A vállalati környezet erősödő mobil trendjéhez igazodva az új generációs Fujitsu X Line X23T-1 kijelző az MHL (Multi High Definition Link) technológiát is támogatja. Ennek segítségével a felhasználók mini PC-ként használhatják okostelefonjukat és annak kijelzőjét az MHL interfészen keresztül a teljes képernyőre kivetíthetik. A munkavégzéshez Bluetooth technológiájú billentyűzetet és egeret vehetnek igénybe. A nagy képernyőn kényelmesebben lehet dolgozni az Office dokumentumokkal, mint az okostelefonon, ráadásul a kijelző az MHL kábelen keresztül a telefon akkumulátorát is tölti.

Kulcsszavak: Fujitsu monitor kijelző

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39