Új Fujitsu kijelzők: Tisztább és részletgazdagabb kép

forrás: Prím Online, 2013. január 31. 09:00

A Fujitsu új generációs kijelzőinek tiszta, részletgazdag képmegjelenítése és használati kényelme magasabb szintre emeli az asztali ergonómiát. A munkanap egészét képernyő előtt töltő irodai felhasználók számára a kijelző nélkülözhetetlen munkaeszköz. A szemet kímélő, ergonomikus modell sokkal kényelmesebbé teszi számukra a munkát és csökkenti a szemfáradásból eredő betegségek kialakulásának veszélyét.

Az új Fujitsu kijelzők jobb megvilágítással, nagyobb fényerővel és több állítási lehetőséggel rendelkeznek, mint a korábbi modellek, ugyanakkor energiafogyasztásuk 60%-kal alacsonyabb. A Fujitsu legújabb LED-es kijelzői sokféle opciót kínálnak. Kényelmes 22 hüvelykes vagy nagyméretű 27 hüvelykes változatban is kaphatók; bizonyos modelleknél – a tökéletes ergonómia jegyében – rendkívül könnyen, ujjheggyel lehet állítani a magasságot és a döntési szöget.

Az új Fujitsu kijelzőkínálatot három modell alkotja: a profiknak tervezett P Line, az elegáns X Line és az ergonómikus B Line. Az élvonalat képviselő Fujitsu P Line P27T-7 LED kijelző az iparág első 27 hüvelykes QHD (Quad High-Definition) kijelzőinek egyike, amely az ENERGY STAR® 6.0 szabvány szigorú energiatakarékossági követelményeinek is megfelel anélkül, hogy ennek a kényelem és a vizuális minőség látná kárát.

A vállalati környezet erősödő mobil trendjéhez igazodva az új generációs Fujitsu X Line X23T-1 kijelző az MHL (Multi High Definition Link) technológiát is támogatja. Ennek segítségével a felhasználók mini PC-ként használhatják okostelefonjukat és annak kijelzőjét az MHL interfészen keresztül a teljes képernyőre kivetíthetik. A munkavégzéshez Bluetooth technológiájú billentyűzetet és egeret vehetnek igénybe. A nagy képernyőn kényelmesebben lehet dolgozni az Office dokumentumokkal, mint az okostelefonon, ráadásul a kijelző az MHL kábelen keresztül a telefon akkumulátorát is tölti.

Kulcsszavak: Fujitsu monitor kijelző

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26
online sportfogadás