A Dell új partnereszközzel ünnepli PartnerDirect EMEA ötödik évfordulóját

forrás: Prím Online, 2013. február 1. 16:28

A Dell a PartnerDirect ötödik évfordulója alkalmából bejelentette a program szolgáltatásait bővítő új Dell Online Solutions Configurator-t. Az új eszköz olyan erőforrásokat kínál a partnerek számára, amelyek egyszerűbben és gyorsabban teszik lehetővé számukra az összetett vállalati megoldások árképzését. A Dell emellett bejelentette Laurent Binetti kinevezését a Dell EMEA régióbeli értékesítésért felelős vezérigazgatói posztjára.

Laurent Binetti a Dell üzleti megoldásokkal foglalkozó üzletágának vezérigazgatója volt a dél-európai régióban. Laurent Binetti 1996 óta a Dell munkatársa, és már több vezetői posztot töltött be Kelet-Európában és a fejlődő piacokon. Ezen pozíciókban regionális irodákat hozott létre Kelet-Európa 26 országában: többek között Oroszországban, Törökországban és Izraelben működött közre az új vezetői részleg megalakulásában, és teljes mértékben az értékesítésre összpontosító piacra lépési stratégiát dolgozott ki. Laurent Binetti Emmanuel Mouquet helyére lép, aki 2013. február 1-jétől a Dell francia kirendeltségének vezérigazgatója lesz. Emmanuel Mouquet a PartnerDirect program keretében zajló értékesítést felügyelte a program létrejötte óta, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mára az EMEA régióbeli értékesítés 50 százaléka a programon keresztül történik.

„Nagyon hálás vagyok partnereinknek, és büszke vagyok arra a fantasztikus munkára, amelyet az elmúlt 5 év során véghezvittek. Támogatásukkal egy nagyon erős és gyorsan növekvő üzletágat építettünk fel, és forradalmasítottuk az EMEA régióbeli értékesítés módszereit. Laurent Binetti vezetésével az értékesítési üzletág a következő szintre léphet, és a Dell partnerei igazán nagyszerű jövő elé tekinthetnek” – mondta Emmanuel Mouquet, a Dell francia kirendeltségének vezérigazgatója.
 
„Átalakulási stratégiánknak köszönhetően 2013 elején a korábbinál sokkal vonzóbb és hatékonyabb ajánlatokat biztosíthatunk partnereink számára. Partnereinkkel szoros együttműködésben professzionális eszközöket, megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó hálózatot építettünk ki. Növekedési stratégiánk támogatása érdekében folyamatosan fejlesztjük PartnerDirect programunkat, innovatív technológiáinkat és megoldásainkat” – nyilatkozta Laurent Binetti, a Dell EMEA régióbeli értékesítéséért felelős vezérigazgatója.

„A Dell Online Solutions Configurator egy újabb példája annak, hogy a Dell a partnerek igényeinek megfelelően alakítja szolgáltatásait, így még több piaci lehetőséget biztosít számukra. Az új eszköznek köszönhetően partnereink online működhetnek együtt a kollégákkal és a Dell értékesítési képviselőivel, így pontosabban és gyorsabban készíthetik el árajánlataikat” – mondta Ahmed Mouldaia, a Dell EMEA régióbeli vállalati értékesítéséért felelős ügyvezető igazgatója.
A Dell 2013 februárjában ünnepli a PartnerDirect fennállásának ötödik évfordulóját az EMEA régióban. Az ehhez a mérföldkőhöz vezető úton a partnereknek lehetőségük nyílt arra, hogy részesüljenek abból a 10 millió dolláros összegből, amely keretből korábban további 5 százalékos engedményt biztosíthattak a vállalati1 ügyletek megkötésekor. Ezzel a kedvezménnyel a Dell azon partnereit kívánta elismerni és jutalmazni, akik vállalták a programba való befektetést.
Az Online Solutions Configurator próbaüzeme jelenleg az Egyesült Királyságban és Írországban zajlik, az EMEA régió többi országában az elkövetkezendő hónapok során vezetik majd be.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021 harmadik negyedévében az OPPO Európában 45 százalékos éves növekedést ért el

A Canalys* piackutató adatai szerint 2021 harmadik negyedévében az OPPO növekedés tekintetében minden versenytársat maga mögé utasított a közép- és kelet-európai régióban, az olyan fontos piacokon is mint például Románia (+130% év/év), Törökország +60% (év/év), vagy Lengyelország (+44%/év). Az összességében 45 százalékos éves növekedés rávilágít az OPPO  egyre nagyobb népszerűségére a régióban, illetve hozzájárult ahhoz, hogy a márka megszilárdítsa pozícióját Európa negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójaként.

2021. december 8. 12:29

6,5 milliárdos közbeszerzést nyert a Delta Systems

Jelentős értékű, 6,5 milliárd forintos közbeszerzés nyertese lett a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) harmincezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök nyolc megye köznevelési intézményeiben járulnak hozzá az oktatási szektor digitális felzárkóztatásához. 

2021. december 8. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45