Új kereskedelmi fejlesztési vezető a MasterCardnál

forrás: Prím Online, 2013. február 12. 17:55

A MasterCard Europe új kereskedelmi fejlesztési vezetőt nevezett ki Méth András (32) személyében. A budapesti regionális iroda új munkatársaként a szakember fő feladata a kártyaelfogadás fejlesztése illetve a kártyás vásárlás további népszerűsítése, ösztönzése lesz Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában, főleg olyan partnereknél, ahol nincs jelenleg kártyaelfogadás vagy alacsony mértékű. A továbbiakban Méth András felel az elektronikus díjfizetési megoldások fejlesztéséért is.

Méth András felelősségi köréhez tartozik továbbá a magyar internetes kereskedelem kártyás fizetésre eső részarányának növelése, a lakossági szolgáltatók (energia, tv, telefon, internet) felé fizetendő díjak gyors, kényelmes és biztonságos fizetési megoldásainak fejlesztése és elterjesztése.

„Magánemberként is nagyon fontosnak tartom az elektronikus fizetés terjedését és használatát. Ahol csak tehetem, én is kártyával fizetek, mert kényelmesebbnek és biztonságosabbnak tartom, mint a készpénzt. Célom, hogy a kártyás fizetések részaránya növekedjen a hozzám tartozó országokban, így Magyarországon is” – mondta Méth András.

A szakember diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte. 2005. óta médiafelületek értékesítésében, valamint bevétel-fejlesztés területén szerzett tapasztalatokat az FMCG szektorban. A Tesco megbízott bevétel fejlesztési vezetőjeként öt fő üzletágban (instore, outdoor, adatértékesítés, online és btl) tevékenykedett. Méth András szakmai pályafutását médiavonalon, a Radiocafénál kezdte, ahol értékesítési menedzserként többek között a direkt szpot valamint pr hirdetések értékesítéséért felelt, később az Est Media Group key account menedzsereként is dolgozott. 
 

Kulcsszavak: +céginfo CIO MasterCard

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világszerte 100 milliónál tart a Lime e-rolleres utak száma

A zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában. Budapesten kiemelkedően magas az elektromos rollerek iránti érdeklődés, a felhasználók átlagosan 14 perces utakat tesznek meg a Lime környezetbarát járműveivel.

2019. szeptember 18. 19:45

Új felsővezetők a KPMG-nél

16 év után új vezérigazgatója lesz a KPMG magyarországi irodájának. 2019. október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a stafétát a vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, illetve egyben a helyettes vezető partneri pozíciót is ő tölti majd be.

2019. szeptember 18. 14:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás