Megújult a Yahoo főoldala

Czipperer Dia, 2013. február 21. 17:10

Az elmúlt négy évben nem sok dizájnváltozás történt a Yahoo háza táján. Most megújult honlapjukkal igyekeznek elnyeri a felhasználók kegyeit.

Nem annyira drasztikusak a változtatások, inkább csak a felhasználói igényekhez próbáltak igazodni. A legjelentősebb változás a végtelen görgetés, amely egyre több és több tartalmat jelenít meg a felhasználónak, ahogy lefelé görgeti az oldalt.

A másik változás, hogy mindig az aktuális tartalom jelenik meg. A Yahoo lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy eltávolítsák azokat a híreket, amelyek nem nyerik el a tetszésüket, így képet kapnak az olvasási szokásokról.

Így néz ki az új oldal

 

A Yahoo szerint az oldal sokkal személyre szabottabb és dinamikusabb lett, hiszen folyamatosan frissülő tartalommal találkoznak a látogatók. Így megéri nekik napjában többször is visszatérni az oldalra.

Forrás: Mashable.com
 

Kulcsszavak: Yahoo megújulás

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így dolgozunk majd a jövőben?

Az irodai munkáról sokaknak az akár több órányi ingázás, a véget nem érő személyes megbeszélések, hosszas telefonos egyeztetések, véget nem érő email-folyamok és dokumentumok olvasása jut eszébe. Persze, mint oly’ sok mindenben, az elmúlt hónapok során ebben is sok változást tapasztalhattunk. A Ericsson legújabb kutatása azt mutatja be, hogy a szellemi munkát végzők hogyan látják saját munkájukat, és milyen elvárásaik vannak jövőbeni munkahelyükkel szemben. Felsejlik a dematerializált iroda képe.

2020. október 31. 16:55

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Halloweenkor takarítsuk ki a zombikat a hálózatból

A G DATA szerint a nem frissített rendszerek komoly biztonsági kockázatot jelentenek. A vállalatoknál működő Windows XP rendszerek olyanok, mint a zombik. Nehéz megszabadulni tőlük, de a halloween erre remek alkalom.

2020. október 31. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás