Új régiós partnermenedzser az SAP-nál

forrás: Prím Online, 2013. március 3. 08:24

Új partnerkapcsolati vezetőt nevezett ki az SAP. Dr. Stano Simunek feladata a közép-európai régió közel 190 tagú partnerhálózatának irányítása, és az indirekt értékesítési tevékenység támogatása.

Az új vezető jól ismeri a szoftvercég nemzetközi világát: korábban a Ness regionális SAP Kiválósági Központjának alelnöke volt, előtte pedig 10 évig a Deloitte-nál töltött be menedzseri szerepeket. Itt SAP tanácsadással foglalkozott Svájcban, és több nyugat-európai országban.
 
A 43 éves szakember Ausztriában, és Szlovákiában szerezte diplomáit. Szlovák anyanyelvén kívül 4 nyelven beszél. Szabadidejét családjával tölti, de gyakran hódol a hegyi kerékpározás, és a fotózás hobbijainak is.

Az új menedzser a régió ügyvezető igazgatójának, Simon Kalužának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Stano Simunek elődje Angelopoulos Fokion volt, aki most az OEM, és más szoftvergyártók termékeinek értékesítéséért felel a dél-európai régióban.

„Partnerei sikerei nélkül az SAP sem lehet sikeres. Célom, hogy erősítsem a ökoszisztéma teljesítményét, és növeljem a partneri kompetenciát a szoftvercég innovatív termékei iránt, különösen a HANA, valamint a mobilitás szegmensekben”- mondta Simunek.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás