Frissíthető lesz a WP8 a Microsoft szerint

Czipperer Dia, 2013. március 4. 14:55

A Microsoft Windows Phone felhasználóknak kedvezett mostani bejeletnésével, ugyanis ígéretet tett arra, hogy frissíthető lesz a Windows Phone 8-as operációs rendszer. Ez nagy előrelépésnek számít,hiszen a korábbi verziók nem voltak frissíthetők.

Sokan rendelkeznek Windows Phone készülékekkel, azon belül is főként a WP7 valamelyik verziójával, azonban ezek már-már elavultnak számítanak a WP8-hoz képest. De nem lehet mit tenni, ugyanis ezek nem frissíthetők.

 

A Microsoft érdekes húzása volt, hogy bár valószínűleg tisztában volt azzal, hogy a rendszer nem frissíthető, mégsem jelezte azt időben a felhasználóknak. Így fordulhatott elő az, hogy egyre többen vásároltak WP7 készülékeket, amelyek néhány hónap múlva már elavultnak számítottak.

 

A cég most ígéretet tett arra, hogy a WP8 frissíthető lesz, amellyel arra akarják ösztönözni az embereket, hogy vegyenek Windows Phone telefonokat, és nem kell megrekedniük ezen a szinten, ugyanis ha előrukkolnak egy új frissítéssel, minden további nélkül naprakésszé tehetik telefonjukat.

 

A tervekről a Microsoft marketingmenedzsere, Greg Sullivan beszélt, aki eléggé homályosan fogalmazott, így lehetséges, hogy a dolgok még változni fognak ez ügyben.

 

Forrás: Unwiredview.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59