Magyar siker az Apple-nél

forrás: Prím Online, 2013. március 7. 15:52

Elsőként jelentkezik az e-sajtótörténelemben speciálisan Apple eszközökre készített életmódmagazinnal Magyarországon a Direx kft. A Slide magazin az App Store-ból érhető el az olvasáshoz szükséges programmal együtt, ingyenesen.

Az iPhone-on, iPad-en olvasható újság népszerűségét jelzi, hogy már az első napokban közel hétezren töltötték le az App Soter Newsstandjából  az újságot..

 

A Slide magazin nem egy nyomtatott lap elektronikus változata. Ez a kiadvány speciálisan az új eszközökre készük, kiaknázva azokat a lehetőségeket, amelyeket a táblagépek és okostelefonok nyújtanak. Látványban és tartalomban olyan extrákhoz juttatja olvasóit, melyekkel korábban még nem találkozhattak egyetlen nyomtatott vagy digitális sajtótermék esetében sem.  A multimédiás megoldásoknak  köszönhetően  sokkal élvezetesebbé válik a  tartalom.

A Direx Média Kft. Amúgy jelentős múlttal és tapasztalattal rendelkezik a hagyományos, nyomtatott magazinok előállításában. Az ő kiadásukban jelenik meg -több mint egy évtizede- az Óra, a Tattoo és a Kaliber magazin. Ezek között egyaránt találunk prémium minőségű, magasan kvalifikált olvasóközönség számára szerkesztett lapot és közkedvelt, populárisabb témájú kiadványt is. 

 

A Slide magazin első számának sikere azt jelzi a kiadónak, hogy továbbra is érdemes újítani, innovációval foglalkozni, mert a lappiac közismerten nehéz helyzete ellenére komoly érdeklődés mutatkozik az új formátumok iránt. A hirdetőknek pedig jóval pontosabb képet tudnak festeni az olvasókról. Hiszen feltételezhető róluk, hogy viszonylag nagyobb jövedelemmel rendelkező, az újdonságok, a korszerrű technikai újdonságok iránt érdeklődő, azokért áldozni is kész emberek. Ráadásul egészen pontosan megmondható az is, hányszor töltöttek le egy-egy lapszámot.

 

A közeljövőben – a visszajelzések nyomán – elkészül az androidos, Galaxy III-ra optimalizált változat is.

 

Az app elérhető az iTunes-ban címen.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09