A legjobb ötleteket megvalósítja a Magyar Telekom

forrás: Prím Online, 2013. március 11. 11:41

A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a február 22-én meghirdetett nemzetközi innovációs versenye, a Telekom Innovation Contest keretében. Pályázni öt kategóriában lehet: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások.

A Deutsche Telekom Csoport szakértői segítik a nyertes koncepciót termékké vagy prototípussá fejleszteni, ehhez a vállalat 500.000 euró értékben biztosít erőforrásokat (hardvert, szoftvert, Telekom infrastruktúrát, globális értékesítési és marketing csatornák használatát, tanácsadókat, stb.)

 

„A Magyar Telekom innovációs tevékenysége szerteágazó, az új ötletek felkutatására és felkarolására mindig is nagy hangsúlyt fektettünk. Abban is egyedülálló ez a nemzetközi verseny, hogy nem csupán kiválasztunk egy ötletet, hanem életre is keltjük az elképzelést, az ötlettől a termék piaci bevezetéséig szakértő segítséget és jelentős erőforrásokat biztosítunk.
– mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom innovációért felelős vezérigazgató-helyettese.

A magyar pályázatok előszűrését követően, a legjobbnak talált ötletek mérik össze erejüket a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobbak vehetnek részt a Berlinben megrendezése kerülő nemzetközi döntőn, ahol eldől, mely ötletet kelti életre a Deutsche Telekom csoport. A Magyar Telekom egyéni pályázók, diákok, csapatok és startup-ok jelentkezését egyaránt várja.

 

A pályázók március 31-ig adhatják le pályázataikat a www.telekom-innovation-contest.com oldalon.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39