A Magyar Telekom Platina fokozatú támogatója lett a MOB-nak

Czipperer Dia, 2013. március 11. 15:39

A Telekom és Magyar Olimpiai Bizottság a mai napon sajtótájékoztató keretében hivatalosan is megerősítette húsz éves partnerségét, és a magyar sport jövője szempontjából meghatározóan fontos együttműködési szerződést írtak alá. A Magyar Telekom ezentúl Platina fokozatú támogatóként segíti a MOB munkáját. Az eseményen több díjat is kiosztottak az arra érdemeseknek.

A Magyar Telekom már több mint húsz éve támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot, amelynek megerősítéseként a mai sajtótájékoztatón egy együttműködési szerződést is aláírtak –  2016-ig szól. Így ezentúl Platina fokozatú támogatóként segítik a MOB céljainak megvalósulását és a Rio de Janeiró-i olimpiai játékok leendő szereplőinek a felkészülését – telekommunikációs szolgáltatásaik széles tárházát felvonultatva.

 

A képen Christopher Mattheisen, Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója és Borkai Zsolt, a MOB elnöke látható

 

Húsz év nem kevés: ha belegondolunk, a Telekom már Atlantában is ott áll a Magyar Csapat mellett, majd pedig Sydney-ben, Athénban, Pekingben és Londonban is a MOB segítő társa volt. A szerződés meghosszabbítása a MOB számára nagy érdem, hiszen kifejezi a magyar sport egyik legjelentősebb szponzorának bizalmát és elismerését. 2011-ben egy évre erősítette meg partnerségét az akkor még Aranyfokozatú támogató, a mostani megállapodás azonban négy évre szól.

 

Borkai Zsolt, a MOB elnöke úgy nyilatkozott, hogy nagy öröm és büszkeség számukra, hogy az ország legnagyobb távközlési szolgáltatója bizalommal és bíztatással, immár Platina fokozatú támogatóként áll mellettük, hiszen – ahogy elmondta –„a MOB feladata, hogy a kiemelt olimpiai éveken túl, a köztes időszakban is irányítsa, koordinálja a magyar sportban felmerült feladatokat, és programjaival, szakmai hozzáértésével, az állami pénzekkel való megfelelő gazdálkodással, és nem utolsó sorban a támogatók megnyerésével biztosítsa az elkövetkezendő olimpiákon való eredményes szereplést”. 

 

Christopher Mattheisen, Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója pedig kiemelte, hogy különösen büszkék arra, hogy immár a hatodik olimpiai ciklusban tekinthet a vállalatra a MOB biztos támogatóként, hiszen számukra a minőség, a bizalom és a megbízhatóság a szponzori együttműködésben is alapvetőnek számít. Talán a sikeres együttműködés igazi alapja, hogy nem csupán egyszerű támogatók, hanem – ahogy Mattheisen is hozzátette –, lelkes szurkolói is a csapatnak.

 

A sajtótájékoztató keretében díjakat is osztottak „Nők Sportjáért díjak” és „Médiadíjak” kategóriában.

 

A Nők a kategóriában Életműdíjjal jutalmazták Fábiánné Rozsnyói Katalint kajak-kenu sportágban kiemelkedő edzői életpálya elismeréséül. Szűcs Veronika Éves Teljesítményért Díjban részesült a londoni olimpián első alkalommal programba került női ökölvívó olimpiai bajnoki döntő vezetőbírói tevékenységéért. Világbajnok kerekesszékes vívó sportteljesítményéért pedig Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai ezüst- és bronzérmes vehette át Különdíját. Junior Díj kategóriában Rózsa Csillát jutalmazták, aki világranglista-vezető golfozó. A díjat jó tanulmányi eredményéért és a golf sportágban nemzetközi és hazai eredményességéért vehette át.

 

A képen Krajnyák Zsuzsanna, valamint Szűcs Veronika díjazottak láthatók. Fábiánné Rozsnyói Katalin és Rózsa Csilla különföldi tartózkododásuk miatt nem tudtak jelen lenni az eseményen, a díjat megbízottaik vették át

 

A MOB Médiabizottságának díjazottjai közül Média Életműdíjat vehetett át Farkas József, fotóriporter, Média Nívódíjat pedig Gyuricza Róbert, az MTVA hírügynökségi sportszerkesztőségének vezetője, Bera Emese, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere, Vincze Attila, a Sport1 televízió szerkesztője, valamint Deák Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója.

 

Több Média Oklevél elismerést is kiosztottak: Fejér Balázs, a Lánchíd Rádió szerkesztő-riportere, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora, Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója, Csiszár Jenő, műsorvezető, a ClassFm Rádió program tanácsadója, valamint Vobeczky Zoltán, az MTVA szerkesztő-riportere részesült ilyen méltatásban. 

 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

A Gartner kutatói immár két egymást követő évben is az ESET vállalatát nevezték meg az egyetlen kihívó (Challenger) cégként (a Magic Quadrant for Endpoint Platforms című) éves jelentésükben. A kiberbiztonsági céget végrehajtási képessége és technológiai víziója alapján értékelték a jelentésben. 

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

A napokban tette közé 2019 féléves eredményeit az idén 30 éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft. A jelentés alapján legsikeresebb féléves rajtját vette a Cég, 210 MFt adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest.

2019. szeptember 1. 13:27

Átadták az Év Informatikai Vezetője díjat

A hagyományokhoz híven idén is a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) éves konferenciáján, az INFOhajón adták át az Év Informatikai Vezetője díjat, valamint a 35 év alatti informatikai vezetők számára 2016-ban alapított Braun Péter-díjat.

2019. augusztus 30. 17:43

A Fujitsu felveszi a harcot a digitális csalás és kalózkodás ellen

A Fujitsu könnyen kezelhető DocumentFlow csalásellenes webalkalmazása blokklánc-technológiával ellenőrzi bármely digitális fájl vagy tartalom – dokumentum, video- vagy hangfájl, kép vagy szinte bármely alkalmazásból származó állomány – érvényességét. A DocumentFlow a Fujitsu szolgáltatásként nyújtott „Flow” blokklánc portfoliójának új tagja – a számlacsalás elleni védekezést segítő InvoiceFlow alkalmazással együtt.

2019. augusztus 26. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás