Siker és újítás a Prezinél

Czipperer Dia, 2013. március 13. 16:10

Jól megy a szekér a Prezinél, ugyanis tavaly óta sikerült megdupláznia felhasználóinak számát, ennek örömére új szolgáltatásokat és kezelőfelületet vezetett be.

A Prezi használóinak száma elérte, sőt túllépte a 20 milliót, mindezt 10 hónap alatt. Tehát minden hónapra 1 millió új felhasználó jutott: szép teljesítmény. De ha ez még nem lenne elég, a felhasználók – és persze e jelentős előrelépés – örömére új kezelőfelülettel és szolgáltatáskínálattal rukkolt elő. 

 
Aki nem ismerné a Prezit, annak mondom csak, hogy ez egy részben magyar alapítású felhő alapú szoftver, amelynek segítségével lenyűgöző és minőségi prezentációkat készíthetünk. Az új funkciók közül az egyik legkiemelkedőbb, hogy ezentúl hangos előadásokat is készíthetünk, vagyis hangfájlokat illeszthetünk be – legyen szó zenéről, hangokról, effektekről (a rendes Power Point Prezikben erre van lehetőség). Sokan kérték már a fejlesztőket, hogy elérhető legyen ez a funkció. 
 
És hogy mik a további célok? Hát persze, hogy a mobil. Árvai Péter, a cég vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Android érdekes lehetőség számukra. És természetesen a piac bővítése, főként az ázsiai térségben. A prezi egyébként jelenleg is számos nyelven elérhető, a nemzetközieken kívül a spanyol, koreai és a japán nyelvet is támogatja. 
 
Forrás: Thenextweb.com, Techchrunch.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

2023. június 3. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39