Nagykereskedelem mobilról

forrás: Prím Online, 2013. március 29. 14:05

Nyolc országban működő, elektronikai termékeket forgalmazó nagykereskedelmi hálózat számára fejlesztett mobilapplikációt két magyar vállalkozás. A szoftver az androidos telefonokra tölthető le, amely a Tracon cégcsoport webáruházának teljes kínálatát tartalmazza, extraszolgáltatásokkal kiegészítve.

A Tracon Budapest Kft. Magyarországon több mint 5000, a környező országokban pedig még 3000 partneren keresztül értékesíti kisfeszültségű villamos készülékeit és alkatrészeit. A társaság a Laurel Cégcsoporthoz tartozó Prosys Rendszerház Kft.-t, és az MBSoft Kft.-t bízta meg olyan mobiltelefonos applikáció (röviden app) kidolgozásával, amely a Tracon teljes árupalettáját tartalmazza. A két társaság egymással szorosan együttműködve dolgozott az alkalmazáson.

Szappanos Gergő, a Prosys Rendszerház képviselője elmondta, a mobilalkalmazás másfél hónapos munkával készült el. Az app kezeli a cég MBPortal Dinamikus Portálrendszer motorjára épülő webáruházának teljes kínálatát, vagyis nagyjából 7000-féle terméket, de ezen kívül friss híreket is közvetít. Az alkalmazással a QR-kódok is beolvashatók, így még kényelmesebb az áruk rendelése. Azáltal, hogy az ügyfelek ezen keresztül böngészhetnek a termékkatalógusban, folyamatosan értesülnek a Tracon újdonságairól és akcióiról.

A mobilalkalmazás 11 nyelven érhető el, és a tervek szerint több ezer telefonkészülékre töltik majd le a felhasználók. A szoftver iránt a nemzetközi piacon is komoly érdeklődésre számítanak.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59