Új üzleti noteszgépcsalád a Fujitsutól

forrás: Prím Online, 2013. március 30. 09:27

Az új LIFEBOOK E Line (E733, E743 és E753) nagyvállalati mobil működést kiszolgáló gazdag funkcionalitása megfelel az informatikai felsővezetők nagyvállalati noteszgépekkel szemben támasztott elvárásainak. A szabványos komponenseknek és kiegészítőknek (pl. alaplapok, modulhelybe illeszthető meghajtók, váltakozó áramú adapterek) köszönhetően a vállalati ICT-részleg költségmegtakarítást érhet el.

A saját eszközök munkacélú használatát ösztönző (BYOD) programok terjedésével a vállalatokat minden méretszegmensben érzékenyen érinti a sokféle eszköz támogatásának magas költsége. A Fujitsu új noteszgépei ugyanolyan alaplapot és BIOS-t, valamint belső komponenseket, portreplikátort és külső tápegységet használnak. Ez az adminisztrációs összköltség (TCO) és a rendszerfelügyelet költségének csökkenése mellett egyben azt is jelenti, hogy a felhasználók közösen használhatják a kiegészítőket a LIFEBOOK E Line különböző modelljeinél.

Még jobb professzionális eszközök
Ahogy az üzleti felhasználók hozzászoknak az otthoni ICT-eszközök használatához a magánéletben, a professzionális üzleti eszközök iránti elvárásaik is növekednek. A LIFEBOOK E Line a két terület legjavát ötvözi. Mindhárom új LIFEBOOK modell teljes körű üzleti funkcionalitást nyújt, és biztosítja a napjaink prémium kategóriájú üzleti noteszgépeitől elvárt rugalmasságot és kényelmi jellemzőket – pl. a nagyméretű touchpadet, opcióként a háttérvilágítású billentyűzetet, vagy a második akku, második merevlemez vagy projektormodul befogadására alkalmas, népszerű Fujitsu modulhelyet.

Az új LIFEBOOK E Line modellek tartós használatra készültek, alumínium tenyértámasszal, masszív magnéziumfedéllel, és erős zsanérokkal, amelyek még gyakori napi nyitás-csukás esetén is biztosan rögzítik a kijelzőt.

Ár és piaci bevezetés
A Fujitsu LIFEBOOK E Line noteszgépei már jelenleg is rendelhetők az EMEA-régióban. A Lifebook E733 alap konfigurációban bruttó 280 ezer forinttól elérhető.

Kulcsszavak: notebook Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48