A Fujitsu Eco Track segíti a környezeti szempontból optimális működést

forrás: Prím Online, 2013. március 31. 07:59

A Fujitsu bejelentette a Fujitsu Eco Track bevezetését az európai piacon. A nagy teljesítményű felhőalapú szoftverrel a vállalatok pontos információkat szerezhetnek környezetterhelésükről és biztosíthatják a megfelelést az EU új energiahatékonysági irányelvével.

A Fujitsu véleménye szerint a kötelező energia-auditok bevezetése értékes lehetőséget kínál a vállalatoknak az energiahatékonyság növelésére, a működési költségek csökkentésére és ezen keresztül a nyereségesség javítására. Mivel az első európai országok az idén fogadják el a kötelező energiaauditot előíró törvényeket, a Fujitsu Eco Track időszerű megoldás.

A Fujitsu Eco Track Standard Edition és a négy további változat mindegyike segítséget nyújt az információgyűjtéshez az új energiaauditok előírásainak teljesítésére törekvő vállalatoknak. A szoftver április 1-től vásárolható meg a Fujitsu Cloud Store-ban. A felhasználóbarát szoftverfelületen egyszerűen összegyűjthetők az EU energiahatékonysági irányelve által előírt energiafelhasználási adatok.

Átfogó információ a környezetterhelés és az energiafogyasztás optimalizálására
Az összegyűjtött energiafelhasználási adatok alapján átfogó következtetések vonhatók le a teljes energiafelhasználási minta optimalizálásához, pontosan meghatározható a működési költség és azonosíthatók az optimalizáció és a költségmegtakarítás lehetőségei. A Fujitsu Eco Track legfejlettebb, komplett funkcionalitású Enterprise változata korlátlan jelentéskészítési képességeket kínál a környezetvédelmi jelentések teljes köréhez.

A Fujitsu globális felhőplatformján futó Fujitsu Eco Track több egyidejűleg kiválasztható nyelvet támogat, összhangban áll az ISO szabványaival és az EU jogszabályaival, így felhasználói könnyen bizonyíthatják megfelelésüket és igénybe vehetik a releváns adókedvezményeket. Az első kiadásban a szoftver az angol, japán és német nyelv egyidejű használatát támogatja a grafikus felületen, de a lehetőségek köre hamarosan további európai nyelvekkel bővül.

Minősített tanácsadó partnerek bevonásával a Fujitsu támogató szolgáltatások bevezetését tervezi a környezetterhelésük és energiahatékonyságuk optimalizálására törekvő vállalatok számára. A Fujitsu ezenkívül a megoldás bevezetését támogató szolgáltatásokkal is partnerei és végfelhasználó ügyfelei rendelkezésére áll. További információ az interneten, a http://www.fujitsu.com/fts/services/application/saas/ecotrack/ címen.

Ár és piaci bevezetés
A Fujitsu április 1-én veszi fel a Fujitsu Eco Track öt változatát a Fujitsu Cloud Store kínálatába Németországban, Ausztriában és Hollandiában. Az időben korlátlan frissítés és az ingyenes adatmigráció révén a vállalatok igény szerint továbbléphetnek a fejlettebb verziókra. A megoldás díja évi 2500 euró a belépő szintű Standard Edition és évi 8000 euró a Professional Edition esetében.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tűzvédelmi és mentési célokra fejlesztett négylábú robotplatformot a Unitree

A fogyasztói és ipari felhasználású bionikus robotok területén egyaránt vezető szerepet betöltő kínai Unitree Robotics professzionális tűzoltási, tűzmegelőzési, felderítési és mentési célú robotot mutatott be. A négylábú platform a katasztrófavédelem szinte bármely területén alkalmazható adatgyűjtési, felderítési és mentési feladatok ellátására.

2023. március 30. 16:03

Közel húszezer érdeklődő vett részt a Műegyetemi Állásbörzén

Több mint 150 kiállító négyezer állásajánlata közül válogathattak a hallgatók a tavaszi Műegyetemi Állásbörzén, ahol ismételten a villamosmérnökök iránt volt a legnagyobb kereslet. A K épületben a szakértői tanácsadás kapott új köntöst, a Q épületben pedig neves cégek tartottak előadásokat kiemelt szakmai témákban. A kétnapos eseményre közel húszezren látogattak ki, amely a külföldi diákok körében is egyre népszerűbb. Ezzel összehangban jól látható, hogy közülük egyre többen maradnának Magyarországon az egyetem elvégzése után is.

2023. március 30. 12:48

Újabb 180 általános iskolában lesz elérhető az élményszerű tanulás

A Delta Systems Kft. szállítja azt a 600 darab 3D nyomtatót és induló nyomtató anyagkészletet, amelyet hátrányos helyzetű térségek 180 általános iskolája kap a Klebelsberg Központ által indított nyílt uniós közbeszerzési eljárásban. A Budapesti Értéktőzsdén is jegyzett Delta Technologies 100%-os leányvállalata által megvalósuló nettó 346 millió forintos beruházás az Okostanterem 2 folytatásaként köznevelési intézményekben teremti meg a diákok élményszerű oktatásának lehetőségét modern eszközökkel, támogatva a műszaki érdeklődésüket. 

2023. március 30. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08