Új vezérigazgató a Qualysoft Informatikai Zrt. élén

forrás: Prím Online, 2013. április 2. 12:50

Február elsejétől Simon Attila tölti be a Qualysoft Informatika Zrt. vezérigazgatói pozícióját. A 40 éves, nemzetközi közgazdasági végzettséggel rendelkező vezető az elmúlt másfél évtizedben több iparágban dolgozott és bőséges nemzetközi tapasztalatokat halmozott fel.

Hét éven át a Magyar Telekom Nyrt. Divízió Igazgatójaként, egyúttal a T-Systems menedzsmentjének tagjaként az üzleti értékesítés számos területét vezette, valamint tagja volt több - a vállalatcsoporthoz tartozó - informatikai cég igazgatóságának is. Ezt megelőzően FMCG területen töltött be kereskedelmi vezetői pozíciókat, többek között a Coca-Cola magyarországi vállalatánál Országos Üzlethálózati Értékesítési Igazgatóként dolgozott. Az elmúlt évben stratégiai és üzleti menedzsment, valamint üzletfejlesztési kérdésekkel foglalkozott.

Az Oxford Brookes University diákjaként BsC/BA diplomával végzett, nemzetközi MBA diplomáját a szlovéniai IEDC School of Management-en szerezte. Anyanyelvén kívül angolul és németül beszél.

"Dinamikusan fejlődő cégnek látom a Qualysoftot, amely értékeinek megőrzése mellett képes a folyamatos fejlődésre és gyorsan reagál a változásokra. A Qualysoft a jövőben - fenntartható növekedési dinamikával – a hazai és a regionális piacokon szakértő informatikai szolgáltatóként kíván stratégiai partnere lenni ügyfeleinek.”- mondta el az új vezérigazgató.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo Qualysoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58