Meghosszabbított Toshiba garancia notebookokra, tévékre

forrás: Prím Online, 2013. április 3. 13:51

Indulása óta a Toshiba No Problem Garanciája igen népszerű lett a felhasználók körében, így a korábbi sikereket követően a vállalat meghosszabbítja akcióját, hogy a Toshiba laptopok és televíziók tulajdonosai készülékeiket a nem várt eseményekkel szemben továbbra is biztosíthassák. A Toshiba 1 éves, ingyenes No Problem Garanciát kínáló akciója 2013 szeptember végéig tart.

A garancia feltételei változatlanok maradtak: a vásárlás dátumától számított 14 napon belül az új eszközt a www.noproblemguarantee.com oldalon regisztrálni kell és ezt követően a Toshiba készen áll, hogy a vásárlást követő 1 évben a következő helyzetekben segítséget nyújtson:


a)    BALESETEK ESETÉN: váratlan események (például ráömlik, nekiütődik valami, netán leejtik) során bekövetkező rongálódás, vagy meghibásodás esetén a Toshiba térítésmentes  javítást vállal,
b)    ELLOPOTT KÉSZÜLÉK PÓTLÁSA: a megfelelő rendőrségi igazolások bemutatása után a Toshiba pótolja az ellopott készüléket,
c)    ADAT-HELYREÁLLÍTÁS: a Toshiba új merevlemezen pótolja a fizikai károk, szoftver hiba, vagy vírustámadás esetén elveszett adatokat.


A teljes körű tájékoztató a www.toshiba.hu/noproblem oldalon található meg. A No Problem Garancia Toshiba laptopra és tévére egyaránt vonatkozik, abban az esetben, ha a készüléket 2012. április 16. és 2013. szeptember 30. között vásárolják, és a vásárlást követően a megadott időn belül regisztrálják.
 

Kulcsszavak: garancia TV notebook Toshiba

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05