Meghosszabbított Toshiba garancia notebookokra, tévékre

forrás: Prím Online, 2013. április 3. 13:51

Indulása óta a Toshiba No Problem Garanciája igen népszerű lett a felhasználók körében, így a korábbi sikereket követően a vállalat meghosszabbítja akcióját, hogy a Toshiba laptopok és televíziók tulajdonosai készülékeiket a nem várt eseményekkel szemben továbbra is biztosíthassák. A Toshiba 1 éves, ingyenes No Problem Garanciát kínáló akciója 2013 szeptember végéig tart.

A garancia feltételei változatlanok maradtak: a vásárlás dátumától számított 14 napon belül az új eszközt a www.noproblemguarantee.com oldalon regisztrálni kell és ezt követően a Toshiba készen áll, hogy a vásárlást követő 1 évben a következő helyzetekben segítséget nyújtson:


a)    BALESETEK ESETÉN: váratlan események (például ráömlik, nekiütődik valami, netán leejtik) során bekövetkező rongálódás, vagy meghibásodás esetén a Toshiba térítésmentes  javítást vállal,
b)    ELLOPOTT KÉSZÜLÉK PÓTLÁSA: a megfelelő rendőrségi igazolások bemutatása után a Toshiba pótolja az ellopott készüléket,
c)    ADAT-HELYREÁLLÍTÁS: a Toshiba új merevlemezen pótolja a fizikai károk, szoftver hiba, vagy vírustámadás esetén elveszett adatokat.


A teljes körű tájékoztató a www.toshiba.hu/noproblem oldalon található meg. A No Problem Garancia Toshiba laptopra és tévére egyaránt vonatkozik, abban az esetben, ha a készüléket 2012. április 16. és 2013. szeptember 30. között vásárolják, és a vásárlást követően a megadott időn belül regisztrálják.
 

Kulcsszavak: garancia TV notebook Toshiba

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BlueVoyant kutatása azonosítja a legújabb kibertámadási technikákat és védekezési módszereket

BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat közzétette "Emerging External Cyber Defense Trends" című kutatásának megállapításait. A legújabb jelentés rávilágít a szervezetekre veszélyt jelentő, a hagyományos informatika peremterületein kívülről érkező kockázatokra és azok elhárításának módszereire. A dinamikus adathalászat, a smishing azaz SMS adathalászat, a DNS-infrastruktúrával való visszaélés, az új sebezhetőségek gyorsabb kihasználása és az egyre növekvő számú pénzügyi csalások jelentik a legújabb trendeket.

2023. március 21. 15:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48