Orbán Viktor politikai tevékenységét követi a Napi Viktor mobilalkalmazás

forrás: Prím Online, 2013. április 4. 14:15

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból.

A Napi Viktor alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye, kényelmes, időben könnyen kereshető formában szintén elérhetők. Az új tartalmakról az alkalmazás értesítést küld a felhasználó telefonjára. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a kormányfőt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazás pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővül. Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is.


A Napi Viktor alkalmazás egy sorozat első terméke, melyet hamarosan újabb applikációk követnek. A Political Capital célja, hogy a politikával hivatásosan foglalkozók, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgárok akkor is naprakész és gyors információhoz jussanak, amikor éppen úton vannak, vagy nincs idejük végigböngészni a híroldalakat, de semmi fontosról sem akarnak lemaradni.


A mobilapplikáció-fejlesztés mellett a Political Capital a jövőben rendszeres, politikai témájú közösségimédia-elemzéseket közöl majd, és szolgáltatásaiban is nagyobb hangsúlyt fektet az innovatív közösségimédia-fejlesztésekre és kampányokra.


Az app itt elérhető: https://itunes.apple.com/hu/app/napi-viktor/id623288166?mt=8
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

2023. október 2. 19:55

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

Elindult a Magyar Klímacsereprogram

A minden negyedik magyar háztartásban megtalálható klímaberendezések közül a nagy energiafogyasztásúak cseréje még gyorsabban térülhet meg a Magyar Klímacsereprogram segítségével.

2023. október 2. 16:53

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Évi egymillió forint támogatás – már lehet pályázni a Széchenyi-egyetem Gólya-ösztöndíjára

A győri Széchenyi István Egyetem elsőéves nappali tagozatos hallgatói számára kiírt ösztöndíj-pályázat ötven nyertes hallgatóját tíz hónapon át havi százezer forintos ösztöndíjjal segíti az intézmény tanulmányaiban.

2023. október 2. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38