Új külsőt kapott a Google Play

Czipperer Dia, 2013. április 10. 13:25

A Google kedden bocsátotta útjára a Play áruház új külsejét. A frissítés nemcsak a telefonokon jelentkezik majd, hanem az Android táblagépeken is.

Megérkezett a Google Play frissítése, amely jelen esetben a megjelenést érinti. Az új külső nem csak dizájn szempontjából dobja fel a böngészést, hanem sokkal letisztultabb, és könnyebben kezelhető felülettel találkoznak majd a felhasználók.

 
A cél a frissítéssel az volt, hogy sokkal áttekinthetőbbé váljon a felület, hogy ezáltal a felhasználók könnyebben fedezzék fel az egyes tartalmakat a boltban. A legfontosabb újítás, hogy kategóriák szerint kereshetünk az egyes alkalmazások között. A régi sötét felület pedig élettel telivé vált – sokkal színesebb, mint valaha. 
 
Az igazán nagy tartalom azonban az USA-ban érhető el, így a felhasználók egy része számára továbbra is álom marad például egy e-book, TV-show vagy zene megvásárlása.
 
A frissítés az elkövetkezendő hetekben fokozatosan válik elérhetővé a felhasználók számára, akik Android 2.2 vagy újabb operációs rendszerű készülékkel rendelkeznek.
 

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39