Üzletépítés videotechnológiával

Konferencia a trendváltozásról

forrás: Prím Online, 2013. április 15. 10:34

Április 25-én rendezik meg az „Üzlet az Interneten 2013” konferenciasorozat első konferenciáját „Üzletépítés videotechnológiával” címmel. Személyesen és videokonferencia formájában is lehet követni az eseményeket.

Április 25-én, csütörtökön várja az érdeklődőket az „Üzlet az interneten 2013” első konferenciája a Gundel étteremben. Az „Üzletépítés videotechnológiával” címmel megrendezett eseményen olyan előadásokat hallhatnak a résztvevők, amelyek bemutatják a napjainkban zajló trendváltást.

 

Az internet ismét robbanás előtt áll. A tabletek és okostelefonok videotechnológiai tudása rohamosan fejlődik, hamarosan megjelennek méretben e kettő eszköz közötti okos eszközök. Az interneten a videotechnológiai alkalmazások gyors ütemben bővülnek, s e két folyamat idén kezdi egymást erősíteni. Gyorsuló ágba érkeztünk s mindez megváltoztatja az üzleti világ kommunikációját is.

 

A konferencia fő kérdése: miként lehet a videotechnológiát a piacszerzés, az üzletépítés szolgálatába állítani.

 

Az esemény videokonferencia formájában is követhető. Erről és a konferencia részleteiről a hivatalos oldalon talál bővebb tájékoztatást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20