Qualysoft: Terjeszkedési tervek Lengyelország, Csehország, és Svájc felé

Középtávon tőzsdére lépés a cél

forrás: Prím Online, 2013. április 15. 16:05

A nemzetközi IT szolgáltató a 2012-es évre 35%-os növekedést jelentett be, és Európa-szerte jelenleg több mint 350 munkatárssal sikeresen működik a piacon. Ez a szám kereken 50 fővel magasabb az előző évinél. A Qualysoft a továbbiakban is a munkavállalói létszám bővítését tervezi.

Oros Péter, a Qualysoft Csoport elnökének tájékoztatása szerint egyedül Ausztriában 15 új munkatársat keresnek az IT- és BPM Consulting, a Projekt Management, Szoftverfejlesztés területekre, valamint a tervezett új üzleti területeken vezetői és kereskedelmi pozíciókba is. A többi európai telephelyen is erős létszámbővülést terveznek. A 2013-as évre a Qualysoft 40%-os bevétel növekedést céloz meg, ezenfelül új országokban jelenne meg Közép- és Kelet-Európában. Jelenleg Lengyelország, Csehország és Svájc a célja az expanziónak. A következő 3-5 évben a Qualysoft a tőzsdén is szeretne megjelenni.

Oros Péter, Qualysoft CEO: “Vállalatunk a legjobb példa arra, hogy a megfelelő stratégiával nehéz piaci körülmények között is növekedni lehet. 2012 elején a Qualysoft ügyfeleinél is negatív tendenciák mutatkoztak, melyek a gazdasági helyzet következtében az IT-költségvetések jelentős csökkenéséhez vezettek. Ezek a körülmények arra ösztönöztek bennünket, hogy a kiadásainkat optimalizáljuk, befektetéseinket hatékonyabbá alakítsuk, valamint szolgáltatási portfóliónkban az Alkalmazás-menedzsment, a Nearshoring és központi rendszerek nemzetközi bevezetésére koncentráljuk. Ennek köszönhetően a tavalyi évben is átlag feletti növekedést értünk el. Sikereink legfontosabb okai a piaci körülmények megfelelő innovatív kezelése, mindig a legújabb technológiák használata, valamint ügyfeleink igényeinek rugalmas kezelése.”
 

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59