Okos mobilnyomtató a Zebrától

forrás: Prím Online, 2013. április 19. 11:59

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies ma jelentette be legújabb vezeték nélküli mobil nyomtatójának piacra dobását. A QLn420 nyomtató kifejlesztését az az igény hívta életre, ahol az ügyfelek elsősorban a meglévő rendszereikhez történő könnyű integrálhatóságot tekintik fontosnak. Az új címkenyomtatót kifejezetten az egyszerű kezelhetőség és a legkülönbözőbb rendszerekhez történő gyors csatlakoztatás jellemzi, amit elsősorban a szállítás, a raktározás és a logisztika  területén működő cégek tudnak majd kihasználni.

Az új termék a Zebra első olyan nyomtatója, amely a Zebra Link-OS rendszerével kerül kiszállításra. Az új operációs rendszernek köszönhetően a nyomtatók installálásának, integrálásának és kezelésének ideje bármilyen környezetben a töredékére csökken.

“Az ügyfél számára az a leghatékonyabb beruházás, ami az első pillanattól már termel. Éppen ezért helyeztük a nyomtatók gyors integrálhatóságát a termékfejlesztés középpontjába. A QLn420 sokoldalúsága révén a legkülönbözőbb fizikai és hőmérsékleti körülmények között is képes megbízhatóan, gyorsan és felhasználóbarát módon nyomtatni.” - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. 

A Zebra új operációs rendszere, a Link-OS olyan szoftver alkalmazásokat és szoftver fejlesztési csomagot rendel az egyes Zebra nyomtatók mellé, amelyek révén azok bármilyen számítástechnikai környezethez gyorsan adaptálhatók. A PC-kre, okostelefonokra és tabletekre kifejlesztett szoftvercsomag révén a QLn420 bármilyen eszközhöz könnyen csatlakoztatható és onnan kezelhető.

A most piacra dobott nyomtató a QLn termékcsalád legújabb tagja. Az egészen 4 inch szélességig terjedő címkék elsősorban a gyártás, a szállítás, a logisztika és a kiskereskedelem területén fontosak. A Zebra okos mobilnyomtatója Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel és Cisco CCX V4 ASD tanúsítvánnyal rendelkezik.
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08