A Samsung beismerte, hogy hibázott

Czipperer Dia, 2013. április 22. 11:20

Nemrég kiderült, hogy a dél-koreai cég tajvani részlege fizetett azért, hogy hamisítsák a vevői értékeléseket. A Samsung utóbb beismerte, hogy rossz döntés volt.

 

A Samsung hivatalosan is elismerte, hogy hibázott, amikor meghamisította a vevői értékeléseket. Erre egy külön marketingcéget kértek fel - a Taiwan Samsung Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok szerint. Nem csupán saját termékeiket tűntették fel jobb színben, hanem a rivális HTC termékeiről is közöltek negatív visszajelzéseket.

 
Volt panaszos poszt a HTC One X-ről, de akadt olyan is, amely arról számol be, hogy a Galaxy Note sokkal jobb, mint a HTC Sensation XL.
 
 
A cég hivatalos közleményben erősítette meg az állításokat: bevallotta, hogy valóban hibát követett el, és minden marketingtevékenységet megszüntetett az üggyel kapcsolatban. Azt is hozzátették, hogy továbbra is az őszinte kommunikációra törekszenek, és arra, hogy többé ilyen eset ne fordulhasson elő.
 
 
Forrás: Techspot.com
 
Kulcsszavak: HTC hamisítás hiba Samsung

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Leadec megvásárolja a FISS Automatika Kft.-t

A Leadec, a világ vezető globális szolgáltatási szakértője 2023.05.31. napjával felvásárolta a FISS Automatika Kft.-t. A Leadec az akvizícióval tovább bővíti magyarországi jelenlétét, valamint erősíti kompetenciáit az elektrotechnika és az automatizálás területén.

2023. június 6. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39