Okoslottó alkalmazás Androidra és iPhone-ra

Czipperer Dia, 2013. április 26. 08:10

A Szerencsejáték Zrt. bemutatatta Okoslottó névre keresztelt mobilalkalmazást, amely androidos készülékeken és iPhone-on fut. A mobilpiac felé nyitásnak üzleti kommunikációs motiváltsága volt.

Most már egyszerűen, mobilunkról is megtudhatjuk a legfrissebb ötöslottó-számokat a Szerencsejáték Zrt. fejlesztésének köszönhetően. Az Okoslottó mobilalkalmazással kifejezetten a fiatal korosztályt célozzák meg, hogy ezáltal is közelebb kerüljenek a lottózás élményéhez.

 

 

Az applikáció többféle szerencsejátékot is magában foglal: elérhető az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Kenó, a Puttó és a Joker is. És nem csupán fogadásokra használhatjuk, a legfrissebb hírekről is értesülhetünk, valamint a korábbi nyerőszámokat is megleshetjük. Ha esetleg elfelejtettük volna, mennyi pénzért is játszunk, ezt is megnézhetjük, majd pedig helymeghatározással kideríthetjük, hol van a hozzánk legközelebb eső lottózó.

 

A felület is testreszabható: retro és modern dizájn közül is választhatunk. Az alkalmazással „szelvényeket” is készíthetünk, melyeket könnyedén beküldhetünk mobilegyenlegünk, illetve internetes regisztrációt igénylő belső egyenleg terhére.

 

Népszerűsítésére a Szerencsejáték Zrt. elindította „Egykéz is elég” elnevezésű kampányát, de céljuk, hogy a nyári fesztiválokra is kilátogatnak majd, hiszen ott tényleges a valódi célcsoportot tudják elérni. Az Okoslottót már le lehet tölteni, de nem hagyományos módon. Az alábbi QR-kódokat beolvasva tudjuk ezt megtenni. Sok szerencsét!

 

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46