Kaspersky védelem a Ferrarinak

forrás: Prím Online, 2013. április 28. 07:19

A Scuderia Ferrari a Kaspersky Lab-et választotta hivatalos informatikabiztonsági partnerévé. Elmondható, hogy a partnerség 2010 óta minden évben egyre jobban erősödött, amelynek köszönhetően három egymást követő szezonban jelent meg a Ferrari Forma 1-es autóin a Kaspersky Lab márkajele. A 2013-as év azonban egy új stratégiai szintet jelent a két partner együttműködési kapcsolatán belül, amelynek köszönhetően egy teljesen új ötéves megállapodást írtak alá a felek. A megállapodás keretein belül ezentúl a Kaspersky Lab fogja ellátni a Ferrari teljes informatikai végpontvédelmét a vállalat szakembereinek segítségével.

A Kaspersky Lab személyre szabott végpontvédelmi megoldásai teljes mértékben megfelelnek a Ferrari egyedi üzleti és informatikai igényeinek, amelyeket a vállalat ICT részlegével közösen együttműködve valósítanak meg. Az egyedülálló fejlesztés több mint hat hónapot vett igénybe, amelyet szigorú minőségi és teljesítménytesztek követtek más informatikabiztonsági ellátókkal együttműködve. A Kaspersky Lab végpontvédelmi megoldásait több mint 4000 számítógépre fogják telepíteni, amelyet egy újabb nagyléptékű modernizálás fog követni az elkövetkezendő évben, amelynek keretén belül további kiegészítő alkalmazásokat fognak telepíteni a Ferrari teljes applikációs térképére.

„Igaz, hogy a két vállalat profilja között nagyon nagy különbség van, de ennek ellenére a Kaspersky Lab két nagyon fontos ponton is kötődik a Ferrarihoz. Az első a fejlődés maximális sebessége, a második pedig a töretlen hajtás. Úgy gondolom, hogy a Kaspersky Lab vállalata ugyanolyan, mint a Ferrari a saját területén, hiszen mindkét vállalat képes nagyon gyorsan reagálni és megoldani a közvetlen veszélyeket, valamint új és eredeti megközelítéseket kidolgozni. Nagyon büszkék vagyunk a Ferrarival kötött együttműködésünkre, ahol egy csapaton belül egyesül a világ úttörő autógyártója, a világ vezető formatervezőivel kiegészülve, valamint a világ legjobb Forma 1-es pilótáival. Tovább fontos kiemelni a világ vezető technológiáit, az elit csapat vezetőit, szakértőit és mindazokat, akik támogatták és közreműködtek, hogy ez az együttműködés létrejöhessen.”- mondta Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója és vezérigazgatója.

A projekt egy egyedülálló mércéje és csúcspontja az iparágnak, mivel a Ferrari igazán különleges biztonsági megoldásokat igényel. A Kaspersky Lab biztonsági megoldásai során nem csak biztonságvédelmi programokat telepített a számítógépekre, hanem a jövőben képes lesz biztonsági ellenőrzés és védelem alatt tudni a gyártósorokat, valamint a munkavállalók mobil eszközeit is. A Ferrarinak igazán szigorú informatikabiztonsági követleményei vannak, annak érdekében, hogy megvédjék a termelési folyamatok és a pilóták biztonságát a versenyek során. A Kaspersky Labnak így ezeknek a speciális körülményeknek és elvárásoknak kell nap mint nap megfelelnie, amelynek megoldásai ötvözi a könnyen kezelhetőséget és a teljes mértékű ellenőrzést.

Kulcsszavak: security Kaspersky Lab

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01