A Google Street View már gesztusokkal is irányítható

Czipperer Dia, 2013. április 26. 15:59

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Google Earth frissített asztali verziója gesztusokkal is irányítóvá vált. A Teehan+Lax torontói dizájn cég a Street View-hoz is egy új navigációs lehetőséget adott: kézmozdulatokkal is navigálható a program.

A Google Street View-ban való navigálás is adhat extra töltetet számunkra, ugyanis akár kezünkkel, levegőből is irányíthatóvá válik majd egy torontói cégnek, a Teehan+Laxnak köszönhetően. A különféle gesztusokkal minden irányba navigálhatun, forgathatjuk a nézetet. A jobbra-balra döntésnek köszönhetően pedig a finom, síkbeli változásokat is érezheti a felhasználó.

 

Nézd meg a videót, hogyan is működik a testközeli Street View élmény! 

 

 

 

Forrás: Techchrunch.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás