Már kapható hazánkban a Samsung Galaxy S 4

forrás: Prím Online, 2013. április 28. 10:43

Szombattól hazánkban is kapható a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S 4, amelyet a felhasználók számára igazán fontos szempontok figyelembe vételével alkottak meg. Mától az összes hazai mobilszolgáltatónál és számos kártyafüggetlen értékesítési ponton – többek között az Allee Bevásárlóközpontban, a Samsung Experience Store-ban is – elérhető fátyolfekete és zúzmarafehér színben.

A Samsung GALAXY S 4 tervezői egy olyan okostelefont akartak létrehozni, amely azokon a területeken a legerősebb, amiket a tulajdonosai a legtöbbre értékelnek: ismeri az emberi kapcsolatok fontosságát, megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolatteremtést, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, valamint új élmények szerzéséhez járul hozzá.

 A fátyolfekete mellett zúzmarafehér színben is elérhető

 

Most már hazánkban is elérhető a készülék az összes mobilszolgáltatónál, és kártyafüggetlen értékesítési pontokon is hozzájuthatunk. Az Alle-ban nemrég megnyílt Samsung Experience Store-ban is elérhető a készülék.

 

A készülékről bővebben Az Allee-ban mutatkozott be a Galaxy S4 és a Megérkezett a Galaxy S4 című cikkeinkben olvashatnak.

Kulcsszavak: Samsung Galaxy S 4

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08