Nemsokára hazánkban a Galaxy Tab3 7.0 táblagép

Czipperer Dia, 2013. április 30. 10:51

A héthüvelykes kijelzővel felszerelt Galaxy Tab3 nemsokára hazánkba is megérkezik. A Samsung tovább növelte teljesítményét, miközben méretei elődjéhez képest jelentősen csökkentek.

Az új Galaxy Tab3 táblagép nagyon könnyen hordozható és stílusos. Ideális olvasáshoz, szórakozáshoz, akár útközben is, mert kényelmesen elfér a kezünkben. Emellett multimédiás teljesítmény szempontjából sem vall szégyent: 1,2 GHz-es kétmagos processzorral szerelték fel, amellyel gyorsabban tölthetünk le, és a programok is jobban futnak rajta (pl. játékok, videók, zenék stb.). Az internetezés élménye is javult, és több hely jut a képek, videók, zenék tárolására a 8/16GB-os belső memóriának köszönhetően (kétféle változatban kapható majd). Ha nem vagyunk megelégedve a tárhely méretével, memóriakártyával tudjuk bővíteni egészen 64 GB-ig.

 

 

A készüléken Android 4.1.2-es Jelly Bean operációs rendszer fut, és két kamera is található rajta. Az előlapi 1,3 a hátlapi pedig 3 megapixeles. Mindezek mellett lehetőség van 3G változat beszerzésére is. Mivel a nemzetközi debütálás már most májusban van, és júniusra ígérik a 3G-s modelleket, hozzánk mire megérkezik, már a két változat egyszerre lesz elérhető – várhatóan a második negyedév végétől.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08