Táblagép a tárgyalóban: HP ElitePad 900

forrás: Prím Online, 2013. május 1. 09:52

Egyre több vállalat és vállalkozás használ kimondottan üzleti célokra tervezett táblagépeket. A tavaly ősszel bemutatott HP ElitePad 900 üzleti táblagép biztonságos, megbízható, nagy teljesítményű, egyszóval megfelel a legfontosabb vállalati követelményeknek és már itthon is elérhető.

A tulajdonosok 63 százaléka használja munkára és magáncélokra is táblagépét, ami jól mutatja, fontos, hogy üzleti funkciókat is ellásson az eszköz.
A Forrester 2012-es felmérése szerint az alkalmazottak azért használják munkára is táblagépeiket, mert bármikor, könnyen hozzáférhetőek, 68 százalékuk szerint kényelmesebben hordozhatók a laptopoknál és 60 százalékuk szereti, hogy rugalmasan lehet vele dolgozni. A felhasználók sokféle célra használják az eszközt munkájuk során: legtöbben e-mailt olvasnak (85%), a naptárukat alakítják vele (64%), a hatékonyságot segítő alkalmazásokat használnak (46%), intraneteznek (44%) dokumentumokat kezelnek és szinkronizálnak (40%).



A HP üzleti táblagépe, az ElitePad 900 egy ultravékony (9,2 mm), pillekönnyű (0.68 kg) Microsoft Windows 8-al futó táblagép, vonzó megjelenéssel és funkciók széles tárházával. A HP ElitePad működése energiahatékony, egyszerre találhatók meg benne az okostelefonok praktikuma és jól futtatható hagyományos Windows alkalmazások, miközben könnyen beilleszthető a meglévő informatikai rendszerekbe.

Az eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket kiegészítőkkel egyedi használati igényekre szabható, például további kapcsolódási lehetőségekkel ruházhatjuk fel az ElitePad-et vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg.

•    HP ElitePad Productivity Jacket — beépített billentyűzetet, csatlakozókat és SD kártyaolvasót tartalmaz. A táblagép dőlésszöge változtatható a kényelmes használat érdekében.
•    HP ElitePad Expansion Jacket — USB, HDMI és más csatlakozási lehetőségeket biztosít. A HP ElitePad Jacket akkumulátorral kiegészítve alkalmas az üzemidő meghosszabbítására is.
•    HP ElitePad Rugged Jacket — megerősíti a táblagép védelmét.
•    HP ElitePad Docking Station — az asztali számítógép-használat kényelmét biztosítja billentyűzetével, monitorával; és a táblagépet is tölti. Beállítható úgy is, hogy a táblagép másodlagos megjelenítőként működjön segítve a többfeladatos munkavégzést.
•    HP Executive Tablet Pen — lehetővé teszi kézírásos üzenetek és jegyzetek készítését a táblagép képernyőjén, amelyek aztán elmenthetők vagy gépelt szöveggé alakíthatók, hogy más alkalmazásokban is használhassuk feljegyzéseinket.



Specifikáció:
•    16:10-es képarány az üzleti alkalmazásokhoz, videókhoz
•    CNC-eljárással készült alumíniumborítás és Corning Gorilla Glass 2 kijelző
•    Intel új generációs mobil processzor a PC-ken megszokott termelékenységhez és Intel x86-kompatibilis támogatás az üzleti alkalmazásokhoz
•    Windows 8 operációs rendszer
•    Érintéssel, tollal és hanggal is vezérelhető a készülék
•    HP Client Security: biztonsági, hitelesítő, jelszó- és készülékaktiválási menedzser, Computrace, Sparekey, meghajtó titkosítás, HP BIOS beállítások
•    LANDesk Management Suite szintén növeli a biztonságot: védi az adatokat az elveszett eszközökön, távolról begyűjti a SIM kártya információkat tömeges WWAN aktiváláshoz és földrajzi alapú szabályok segítségével távolról lezárhat eszközöket és részben vagy egészében törölheti a tárolt adatokat.
•    Egyszerű információkezelés az Evernote-tal: információk rögzítése, és szinkronban tartása több különböző eszközön is. A tárolt információk meglepően gyorsan kereshetők.
•    A Skitch alkalmazással képekre könnyen helyezhetünk el megjegyzéseket, szabadkézi vázlatokat, kiegészítéseket.
•    Közvetlen nyomtatás e-Print-képes, vagy hálózati HP nyomtatóra, meghajtó programok telepítése nélkül, akár szállodákból, üzleti szolgáltatóktól.

A HP ElitePad-et hosszú élettartamra tervezték, 3 éves jótállással érkezik és a HP Global Series támogatással, az IT menedzserek elvárásainak megfelelően. A HP ElitePad házon belül is szervízelhető külön rendelhető, egyedi szerszámkészlettel, így az érzékeny adatok nem kerülhetnek házon kívülre. A szerszámkészlet használatával hozzáférhetővé válik a kijelző, az akkumulátor és az alaplap is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09