Kisebb, könnyebb, víz- és porálló a Sony új digitális felvevő távcsöve

forrás: Prím Online, 2013. május 2. 10:30

A 25-szörös nagyításra képes Sony DEV-50V képrögzítő távcsővel egy gombnyomással Full HD minőségű 3D videofelvételek vagy 20,4 megapixeles képek is készíthetők a legszebb pillanatokról.

A készülékkel a természeti jelenségek mellett utazások és a sportesemények is felejthetetlen emlékek maradhatnak, a vadonatúj Hyper Gain™ funkcióval pedig már sötétedéskor sem kell lemondani ezek megörökítéséről.


A 25x-es nagyítású közelképek a SteadyShot™ Active Mode képstabilizátornak köszönhetően is élesek és stabilak maradnak. A hagyományos távcsövekkel ellentétben nincs szükség a képtávolság manuális állítására, az autofókusznak köszönhetően mozgás és zoom közben is tűpontos, éles felvételek készíthetők. Az XGA-OLED Tru-Finder kijelző pedig nagy felbontást és kontrasztot biztosít.


Az élmények a legújabb távcsővel már Full HD mozgóképként is rögzíthetők, amelyek bármelyik Full HD televízión ugyanabban a minőségben feleleveníthetők. Mivel a készülék két teljesen különálló képérzékelő lencsével rendelkezik, ezért izgalmas 3D képsorok felvételére is alkalmas, amelyek bármelyik 3D-kompatibilis televízión visszanézhetők.


A korábbi képrögzítő távcsöveknél 30%-kal kisebb és könnyebb készülék nehéz kiegészítők nélkül tökéletes útitárs a felfedezéshez.

 

A Sony DEV-50V képrögzítő távcsövet bemutató videó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05