iOS-en is elérhető a Google Now

Czipperer Dia, 2013. május 2. 11:50

Már iOS-en is elérhető a Google Now szolgáltatás, amely a Search funkcióba van beágyazva. Az alkalmazás iPhone-nal és iPaddel is kompatibilis. Az iOS-es applikáció valamennyire eltér az androidos változattól.

Múlt hónapban láthattuk a Google Now bemutatkozó videóját, amely már sejtette, hogy nemsokára durran a lufi. Most már hivatalosan is elérhető a Google Now iOS-re is, méghozzá a Search funkcióba ágyazva. iPhone-on és iPaden egyaránt működik, mindkért platformon szinte azonos megjelenéssel.

 

Annyiban különbözik az Androidra optimalizált változattól, hogy néhány funkció nem érhető el: beszállókártyák kezelése, közeli események mutatása, figyelmeztetések, értesítések, valamint tevékenység összefoglalók sincsenek.

 

A fő különbség azonban abban rejlik, hogy az iOS-es változatnál a Search alkalmazáson keresztül nyithatjuk meg a Now szolgáltatást, majd pedig felfelé navigálva a képernyő aljáról jelennek meg a hasznos információkat tartalmazó kártyák.

 

Bár nagyon hasonlít az Apple saját alkalmazásához, a konkurens Sirihez, az AppsStore-ból már letölthetjük az applikációt a Google Search 3.0 frissítésében a Google személyi szolgáltatása is.

 

 

Forrás: TheVerge.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59