Újdonságok az IAB Hungary életében

forrás: Prím Online, 2013. május 2. 14:10

Az IAB Hungary Médiaszekciója újraválasztotta Rónai Balázst (Napi Gazdaság, ügyvezető igazgató) a szekció élén, valamint a NoSalty webszakácskönyv új tagként csatlakozott a szervezethez.

Rónai Balázs Médiaszekció vezető megbízatása az idei évben lejárt. A szakembert Médiaszekció tagjainak egyhangú támogatását élvezte, így újabb három évig képviselheti az IAB médiaoldali tagszervezeteit az IAB Hungary-n belül. A szekció feladatai közé tartozik többek között az online média érdekképviseleten felül a NORI reklámbevételi felmérés menedzselése is.
 
Az IAB Hungary büszkén jelenti be továbbá, hogy a NoSalty webszakácskönyv a Magyar Reklámszövetség mellett az IAB Hungary aktív részese is kíván lenni. A 2008 májusában indult NoSalty.hu Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb recept- és gasztrooldala, valamint a negyedik legnézettebb női weboldala több mint havi 1,1 millió egyedi látogatóval és 27 millió oldalletöltéssel (forrás: opa.gemius.hu, 2013. február). A NoSalty csatlakozásának elsődleges oka, hogy a cég részesülhessen IAB által nyújtott széleskörű online piaci információkból és használhassa a szervezet által működtetett platformokat a hatékonyabb működés és a saját márka erősítése érdekében.
 

Kulcsszavak: +céginfo IAB-hu IAB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás