Huawei Ascend G510 a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2013. május 3. 11:07

A Huawei legújabb Androidos okostelefonja kiegyensúlyozottan jó teljesítményt és kiemelkedő felhasználói élményt kínál a fogyasztók számára is elfogadható áron.

Azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, de mégis a legújabb technológiára vágynak, a Huawei Ascend G510 készüléke lehet ma az egyik legjobb társ. Az okostelefon különlegessége a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felülete, az Emotion UI. Az intuitív kezelőfelület a felhasználó szokásait veszi alapul, ezáltal egyszerűbbé teszi a rendszeren belüli navigációt. Hogy még könnyebb legyen a készülék használata, a felhasználók a saját igényeik szerint rendezhetik az alkalmazásokat, a legfontosabbakat pedig a kezdőképernyőn egy widgetbe integráltan is elérhetik.

A Huawei Ascend G510 azonban még számos átlagon felüli tulajdonsággal is büszkélkedhet. A készülék motorja egy kétmagos, 1,2 GHz-es teljesítményű processzor, ami arról gondoskodik, hogy az alkalmazások és programok gyorsan és fennakadás nélkül fussanak. A telefon 4GB-os háttértára MicroSD kártyával 32 GB-ig bővíthető, így bármikor valódi szórakoztató központtá alakítható a készülék. A telefon 4,5 colos, nagyfelbontású IPS-LCD kijelzőjén a fotók és filmek még élethűbb, kontrasztos színekben jelennek meg, a 178 fokos betekintési szög pedig biztosítja, hogy akkor is jó minőségű képet lásson a felhasználó, ha a képernyőt nem pont szemből nézi. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen elfér egy kézben, hiszen nagyméretű kijelzőjével együtt is mindössze 67 mm széles és 9,9 mm vékony. A készüléken Andorid 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszer fut, a gyorsabb jelfelismerés és az akkumulátorkímélő technológia révén a mobil készenléti ideje pedig akár 30 százalékkal is hosszabb lehet, mint a hasonló kategóriájú készülékeké.

Az 5 megapixeles hátoldali és 0,3 megapixeles előlapi kamerával rendelkező Huawei Ascend G510 a mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone-nál kapható, ára pedig Matrix 3 tarifával mindössze 1 forint.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39