Acer Aspire P3 Ultrabook

Széll Zoltán, 2013. május 5. 12:13

Az Acer pénteken jelentette be az átalakítható Aspire P3 Ultrabookot. A szuper-vékony és könnyű Aspire P3 alkotómunka esetén ultrabook, de amikor nagyobb rugalmasságra van szükségünk, tábla.

Az Intel inspirálta Acer Aspire P3 Ultrabook mindenre képes, amire csak szüksége lehet – több eszköz egyetlen megoldásban. Védőburkolatban 170 fokos szögben elforgatható az Ultrabook, majd egyetlen mozdulattal megfordítva és kinyitva tábla lesz belőle. Ha ennél is gyorsabb lépésre van szüksége, az érintőképernyő egyetlen mozdulattal leemelhető.

 Az akár 10 ujj érintését is kezelő érintőképernyővel minden feladatot a lehető legpontosabban lehet kivitelezni. A HD, ragyogó éles képet adó érintőképernyő lehetővé teszi az alkalmazások és fájlok közötti gyors görgetést, míg a chiclet billentyűzettel  a fontos e-maileket kehet igazán kényelmesen megírni.

 

Az új, átalakítható Acer Aspire P3 Ultrabook Core i5 processzorokkal is kapható, ami lehetővé teszi több összetett művelet párhuzamos kezelését. Ezt támogatja a Windows 8 Snap is, ami az alkalmazások közötti váltást engedi meg, anélkül, hogy keresgélni kellene ezeket.

 

Az Acer Aspire P3 Ultrabook Intel Core i3 vagy Core i5 sorozatú processzort (opció), 11,6 hüvelykes, 1366 x 768 képpont felbontású IPS képernyőt, 2GB vagy 4GB DDR3 SDRAM memóriát, 60GB-os vagy 120GB-os SSD tárolót, HD4000 grafikus processzort, a frontoldalon 720p kamerát, a hátoldalon 5 megapixeles kamerát, 1x USB 3.0 kaput és Micro-HDMI csatlakozót tartalmaz.

 Az Acer Aspire P3 Ultrabook induló ára 799 US$.

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48