Az Android a táblagép piacon is ráverhet az iOS-re

Czipperer Dia, 2013. május 6. 11:27

Az IDC és az ABI Research korábbi előrejelzései is azt erősítették, hogy idén végre a Google kerül nyeregbe, vagyis az Apple trónfosztott helyzetbe kényszerül. Sameer Singh, az IDC elemzője szerint az Apple piaci részesedése csökkenni fog a jövőben.

Úgy tűnik, nem csak az okostelefon piacot uralja majd az Android (bár ezen a téren fordulhat a kocka a jövőben). Az IDC egyik elemzője, Sameer Singh rávilágított arra, hogy ha az iPad értékesítése csökkenni kezd, az Apple elveszítheti uralmát a táblagép piacon.

 

Bár keringenek a pletykák az új üdvöskéről, egyelőre semmi formabontó újdonsággal nem rukkolt elő a cégóriás, amely jelentősen csökkenti esélyeit. A frissített verziót már nem elégítik ki a felhasználók igényeit, így nem ártana hamarosan beújítani valamivel.

 

Ha hihetünk a pletykáknak, hamarosan érkezik a legújabb iPad mini. De addig is folyamatosan csökken az iPadek eladása, a becslések szerint a jelenlegi 27,8 milliós eladások 17 millióra csökkenhetnek a második negyedév végére, ami a piaci részesedésre is kihatással lehet.

 

Forrás: Android-apps.com

Kulcsszavak: Android Apple táblagép piac

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás