X. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

A jövő e-kereskedelme

Czipperer Dia, 2013. május 8. 12:55

Május 9-10. között rendezik meg X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel Gárdonyban. Középpontban az okos eszközök és megoldások állnak majd.

 

Holnap tehát kezdetét veszi a SzEK.org konferenciája, ahol a résztvevők az okos eszközök nyomán megismerkedhetnek az okosodó kereskedelem nyújtotta lehetőségekkel, és az ezekhez kapcsolódó üzleti kihívásokkal.

 

Az idei témát az internetezési szokások átalakulása hívta életre, mely fokozatosan, az okostelefonok, táblagépek megjelenésével formálódott. Ennek nyomán a webnek nemcsak a funkciója, hanem a viselkedése, arculata is megváltozott.

 

Az új eszközök összekapcsolják az online és offline világot, hatalmas lehetőségeket teremtve ezzel e-kereskedelemben. Nemcsak az e-kereskedelem tör be a hagyományos üzletek világába, hanem fordítva is: a hagyományos kereskedők és szolgáltatók is új lehetőséget kapnak.

 

A mai felgyorsult, mobilizált világban egyre inkább az kerül a fókuszba, i képes minket útközben is elérni. Vagyis az e-kereskedelemnek ehhez a feladathoz kell „okosodnia”, fejlődnie, és tartania a lépést az aktuális trendekkel. Gárdonyban, a Vital Hotel Nautisban ezek a témák kerülnek majd a középpontba.

 

A részletes program a konferencia oldalán tekinthető meg.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59