Magyar szoftvert kínál irodagépeihez a Konica Minolta

forrás: Prím Online, 2013. május 10. 11:34

Hazai fejlesztésű szoftvert kínál nyomtatóihoz és dokumentumkezelő rendszereihez a Konica Minolta. A PRIMON Print and Document Solutions az irodai dokumentumkezelés teljes folyamatát az egyéni tudásszintnek megfelelően a felhasználóra hangoltan teszi elérhetővé.

A Developer Support Programot az irodatechnikai nagyvállalat 2008-ban indította partnerei számára, hogy elősegítse és támogassa a testreszabott és egyedi megoldások fejlesztését, illetve azok összekapcsolását a Konica Minolta multifunkciós berendezésekkel. A minősített szoftverfejlesztők és rendszerintegrátorok a valós ügyféligényekre építkezve így hangolhatják még finomabbra a japán irodai rendszerek által nyújtott szolgáltatásokat. Az ehhez szükséges legfrissebb dokumentációkat, eszközöket, szoftveres fejlesztői csomagokat (SDK), illetve a folyamatos szakképzést a Konica Minolta biztosítja.

A személyre szabott működést lehetővé tévő modulok, a nyomtatóra és kiszolgáló szerverre telepített szoftverek a multifunkciós készülékekben rejlő lehetőségeket tovább bővítik és egy átlagos felhasználó számára is egyszerűen elérhetővé teszik. A PRIMON nyomtatásfigyelő és dokumentumkezelő rendszer a Konica Minolta és a magyar Colorspectrum szoros együttműködésének eredménye.

A PRIMON segítségével még költséghatékonyabbá és mindenki számára egyszerűvé és érthetővé válik az irodai dokumentumkezelés, legyen szó nyomtatásról, faxolásról, szkennelésről vagy archiválásról. Az egyes felhasználókra szabott működés és az organikus kezelőfelület pedig kizárja a tapasztalatlanságból vagy a rossz beállításokból eredő hibákat.

További információkat a PRIMON rendszerről a http://www.printmonitoring.com/ weboldalon talál.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu modellje új szintre emeli az automatizációval elérhető megtakarítást

A robotalapú folyamatautomatizáció (RPA) széles körű alkalmazásnak korlátait megszüntetve, a Fujitsu új modelje 12-16% közötti megtakarítást tesz lehetővé a működési költségben. A Fujitsu észak- és nyugat-európai ügyfelek számára elérhető, új ipari automatizációs működési modellje kiiktatja az RPA terjedését eddig gátló akadályokat, ami komoly változást hozhat tekintettel arra, hogy jelenleg világszerte csak a szervezetek 4%-a alkalmazza széles körben az RPA-technológiát. 

2019. november 18. 18:54

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás